Online de Eufy gekocht. Stil, laag, maakt super goed schoon. Sinds aanschaf 1 maand geleden de Dyson niet meer gebruikt. En dat wil wat zeggen met een verharende hond. Absolute aanrader voor een goede introductieprijs van ruim € 200,-.
Mooi stil product voor een goede prijs, voor mij een vervanging van een iroomba 765 die toch duidelijk meer lawaai maakt.
Mooie, goeie en efficiënte stofzuiger die ook nog redelijk betaalbaar is. Nu een kleine 2 maanden in gebruik. Goed en makkelijk in te stellen via de afstandsbediening en rijdt nu elke nacht om 03:15 bij mij een rondje.
ik was op zoek naar een betaalbare robotstofzuiger en liep tegen een mooie aanbieding aan bij Ibood.
Dit is een "domme" robotstofzuiger die kris kras je kamer/huis rondgaat maar stofzuigt hem wel volledig.
Hoogpolig tapijt is geen probleem al zuigt hij niet zo hard als een gewone stofzuiger.
Prima product voor deze prijs. Stil apparaat, stofzuigen en TV-kijken is nu prima te combineren. Zuigkracht wordt automatisch aangepast op vloerkleed. Schoonmaken en leegmaken is makkelijk. Wel regelmatig de opvangbak leegmaken (hond). Valbeveiliging werkt goed, heb zelf het idee dat donkere objecten slechter worden gezien dan lichte (witte).
6 weken in gebruik. Zuigt goed en is kwalitatief sterk en gebruiksvriendelijk. Kinderen vinden het erg leuk om “nono” aan te zetten. Eerder 2 a 3 keer per dag aan het stofzuigen, nu alleen nog de r500. Gaat kriskras door de kamer, doch komt de stofzuiger overal. Erg content mee.