De kleuren zijn absoluut beter dan dat van de gemiddelde TN monitor. Ten opzichte van mijn oude VA monitor zijn de kleuren niet per se slechter, misschien een beetje, maar daar valt wel mee te leven. Er is absoluut geen merkbare ghosting.
Deze monitor heeft een hele snelle responstijd van 0,5ms. "1ms" zegt op zich niet zo veel omdat er meer specificaties zijn die te maken hebben met de responstijd. Een IPS monitor geeft een grotere kans op ghosting, ook als het een 1ms monitor is.
De kleuren zijn lang niet zo slecht als dat sommige mensen voorheen beweerden. De kleuren zijn ongeveer op hetzelfde niveau als dat van mijn oude AMVA+ monitor en misschien beter.
Het draaien, kantelen en roteren van het paneel op de poot gaat moeizaam, hierdoor verschuiven de rubberen voetjes onder het voetstuk eerder dan de draaipoot zelf. De cable routing zit onderin de poot, dit kan bij het draaien/roteren van je scherm kabels breken (onopvallend omdat het zo moeizaam gaat).
Ik vind het een mooi product met mooie afwerkingen en een mooie stand die je goed kan bewegen.
Ook zijn de kijkhoeken verrassende goed en het is 165 hz!
Leuke scherm voor en goed prijsje. 165hrtz is behoorlijk hoog. scherm is kantelbaar horizontaal en verticaal.