Gemiddelde gebruikersscore
De camera heeft een fantastisch zoombereik waardoor je op afstand mooie foto’s kunt maken. Ik heb de camera al flink gebruikt nu in een jaar. Ook in de zomer bij mudruns. Dus veel foto’s achter elkaar in soms warm weer, maar kreeg uiteindelijk dat hij steeds vaker vastliep. Groen gestreept scherm en niets was meer mogelijk. Na tijdje kon ik hem dan uitzetten, effe niet gebruiken en weer verder. Electronica is vervangen in garantie dus ik hoop dat hij het nu goed blijft doen. Maar fijne camera voor bijv vogels en actie. Zonsondergang wordt niet zo mooi en handmatig scherpstellen in donker werkt niet best.
Ik heb deze camera gekocht als vervanging van een spiegelreflex camera (Canon EOS 1300D).
Ik gebruik deze camera meestal op reis en wilde een lichtere camera met voldoende zoom-bereik.
Tot op heden is deze camera mij uitstekend bevallen. Hij is handig in gebruik en de zoom functie is erg goed.
Ik heb 3 camera's afwisseld in gebruik. De SX70hs was bedoeld als vervanging voor de SX50hs.
De SX70hs heeft een sensor van 20Mb, de SX50hs "slechts" 12 Mb.
Maar de SX50hs wint qua fotokwaliteit: veel minder ruis. De 20Mb is duidelijk teveel voor deze kleine sensor.
Maar het IQ van de camera is geweldig. Jammer dat de SX50 al deze opties mist, maar de 70 gaat weer in de verkoop
Prachtige camera met een geweldig zoom bereik. Weegt weinig en heeft zeer veel mogelijkheden Na twee weken een enorme ontwerp fout ontdekt betreft het statief-schroefgat wat veel te dicht op het accu/geheugen luikje zit waardoor je een gimbal of statief snelkoppeling los moet schroeven om SDkaart of accu te verwisselen.
Top product. Maakt goede en mooie heldere foto's. Ik ben blij met deze aankoop. We zijn vakkundig geholpen bij Kamere Express in Arnhem.
prima compacte camera mooie foto`s en video`s
veel zoom en oneindig veel functies voor een betaalbare prijs
Heb hem nog maar een paar dagen maar eerste indruk goed en gemakkelijk te leren . Wat voor mij een pre is dat hij licht in gewicht is en daardoor goed vast te houden .