Reviews door gebruikers

Toon reviews van:
Anjaaa69 Newbie
2 mei 2025 Product gekocht

Canon PowerShot SX740 HS Zwart

Prima camera die ook nog degelijk is (na 2 x flink vallen nog heel). Reageert snel en mooie kwaliteit bij macro ook. Heb hem al jaren. Enig minpuntje is dat die bij grote vlakken met veel dezelfde kleur (zoals een bomenpartij) hij het soms iets meer als 1 vlek neigt te maken. Maar verder is de kwaliteit heel mooi. Ook macro doet die prima.

Pluspunten

• heel sterk, niet kapot te krijgen bijna.
  • leuke kwaliteit qua foto's
  • handig in gebruik
  • snel te openen en sluiten en in te zoomen.

Minpunten

• soms maakt die grote vlakken met ietwat dezelfde kleuren 1 wazigere kleur (minder gedetailleerd zoals een bos groene bomen in de verte).

Niels207 Newbie
1 september 2021 Product gekocht

Canon PowerShot SX740 HS Zwart

Goede camera, 40x optische zoom en zelfs de digitale zoom geeft nog mooi resultaat. De camera is compact en makkelijk in gebruik. Ik hoor wel een ratelend geluid, mogelijk door het lensklepje.

Pluspunten

• 40x optische zoom
  • Goede kwaliteit foto's

Minpunten

• Lensklepjes ratelt

J van Bloois Newbie
20 november 2021 Product gekocht

Canon PowerShot SX740 HS Zwart

Ik heb de camera net gekocht bij Kamera Express in Capelle, als vervanging voor mijn EOS 700D. Om lekker mee te nemen, en tocht lekker in te kunnen zoomen.

Pluspunten

• voelt robuust aan
  • klapscherm

Minpunten

• geen zoeker

nikaidegans Newbie
19 december 2020 Product gekocht

Canon PowerShot SX740 HS (Travel Kit) Zilver

Mooie camera voor op reis en dagjes uit. 40x zoom is erg veel voor een compact camera. de lensklepjes ogen wel een beetje kwetsbaar. Probeer je camera altijd te verzekeren tegen deukschade.

Pluspunten

• mooie camera
  • 40x zoom
  • makkelijk in gebruik
  • opklapbaarscherm

Minpunten

• lensklepjes ogen kwetsbaar
  • geen touchscreen

Paul van Maanen Newbie
29 augustus 2020 Product gekocht

Canon PowerShot SX740 HS Zwart

Prima camera. Kwaliteit van de foto's is prima. 40x optische zoom is ontzettend handig op een camera die voornamelijk bedoeld is om tijdens vakanties en dagjes uit snapshots te maken. Ook het omklapbare scherm voor het maken van selfies is heel handig.

Pluspunten

• Veel mogelijkheden (40(!) keer optische zoom)
  • Licht en handig
  • Prima kwaliteit foto's

Minpunten

• eehhh??

justB
26 september 2019 Product gekocht

Canon PowerShot SX740 HS Zwart

Twijfelde tussen systeem en compact camera.Had dit model al uitgezocht op basis van specs en reviews.Samen met meedewerker van KE nog even gekeken of er nog wat beters te krijgen was. Uiteindelijk toch deze gekozen. Stuk makkelijker en compacter dan DSLR.

Pluspunten

• Compact
  • Eenvoudig te bedienen

Minpunten

• Heeft wat moeite met weinig licht situaties

Anoniem: 1248692
31 augustus 2019 Product gekocht

Canon PowerShot SX740 HS Zwart

Lang getwijfeld tussen dit toestel en Sony Powershot DSC-Hx99, toch voor canon gekozen een stuk gedreven door de prijs. Online review gaven weinig verschil.Voor iemand die een fototoestel wenst op te zetten en gewoon een foto maken zonder teveel instellingen te moeten doen een ideaal toestel.

Pluspunten

• Compact
  • ligt goed in de hand
  • hoge resolutie

Minpunten

• geen touchscreen

Anoniem: 1236864
29 juli 2019 Product gekocht

Canon PowerShot SX740 HS Zwart

Ik was op zoek naar een compacte camera. Ik kreeg bij KameraExpress voldoende uitleg en kon ook vergelijken. Ik was op zoek naar een camera die mijn momenten op mijn reizen kan vastleggen, zonder verlies van beeldkwaliteit, en deze Canon voldoet aan al mijn eisen.

Pluspunten

• Compact
  • Beeldkwaliteit van gesofisticeerde camera
  • Voldoet als travelcamera

Minpunten

• Nog geen ervaren

Anoniem: 1236676
28 juli 2019 Product gekocht

Canon PowerShot SX740 HS Zwart

Prima product, makkelijk in gebruik en scherpe fotos, veel mogelijkheden

Pluspunten

• hoge kwaliteit
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

• geen

Anoniem: 1209410
8 mei 2019 Product gekocht

Canon PowerShot SX740 HS Zwart

Heb dit toestel aangeschaft na een grondige vergelijking van vergelijkbare compact toestellen van verschillende producenten binnen dezelfde prijsklasse (minder dan 400 Euro).
Voor mij was het belangrijk dat het licht was, gemakkelijk in gebruik, hoge kwaliteit foto's en video's

Pluspunten

• Hoge kwaliteit foto's en video's
  • Licht en gemakkelijk op te bergen
  • Eeenvoudig in gebruik

Minpunten

• minimale meegeleverde documentatie

Anoniem: 1132451
29 oktober 2018 Product gekocht

Canon PowerShot SX740 HS (Travel Kit) Zwart

Bij vrienden de resultaten van deze prachtige camera gezien. De zoom is ongelofelijk krachtig. Tot op een afstand van ruim honderd meter het nummerbord van een auto haarscherp op de foto. De levering via Kamera express is perfect en snel.

Pluspunten

• hoge kwaliteit
  • compleet: tasje, batterij, sd kaart, statief

Minpunten

• geen

Heb jij ook een Canon PowerShot SX740 HS (Travel Kit) Zwart?