Met twee extra dummy modules biedt Gigabyte de enige 16GB RGB kit waar je wel vier RGB modules in je pc hebt zitten. Dat alleen al maakt ze interessant, want 2 gaten is minder mooi, mits de meerprijs (zoals nu) te overzien blijft natuurlijk.
Hoge kwaliteit, 3200Mhz, twee extra dummies en miljoenen RGB mogelijkheden door RGBFusion.
Yaay, dummy RGB slots zodat je RGB pc er extra fancy uit ziet!
Vooral als je een moederbord hebt met 8 slots (Zoals die van mij: Gigabyte Aorus X299 Ultra Gaming Pro), dan wordt het prijzig om die te vullen.. Maar met de dummy modules is dit goed te doen!
Prima geheugen dat goed functioneert en ook nog eens goed uitziet.
Dit product gaf zeker mijn aandacht, goede kwaliteit en het zijn er 2. 16GB met RGB is niet zomaar te vinden dus vindt ik de prijs zeer aantrekkelijk voor wat je krijgt. Werkt het best met andere software van van dezelfde fabrikant ( Gigabyte dus), mooi aansluitbaar en een aanrader
Snel, mooi en je krijgt twee dummie slots erbij om je rig op te vullen! Ik zit meer naar mijn kast te staren dan naar mijn beeldscherm. Naast het mooi uiterlijk, presteert het ook naar behoren. Is iets duurder dan zijn concurrent, maar het is het meer dan waard, top!
Ik heb ze gekocht bij mijn bijna complete Aorussetup.
Ze passen er goed bij en werken naar behoren.
Met de twee extra dummy's die je in de lege Slots erbij kan doen maakt dat het plaatje mooi compleet. Ze voelen stevig aan en zijn stevig gemaakt. Aanrader voor eenrgb fusionsetup.
Ik heb deze kit in combi met de Z390 Aorus Pro gekocht. Het is een mooie kit en die dummies zijn heel mooi om je moederbord te vullen als je een RGB freak bent. De modules zijn zwaar en voelen echt als kwaliteit aan. De modules zijn ook laag. Tevreden!
Ik heb dit geheugen gekocht voor mijn nieuwe gaming systeem het werkt geweldig, de RGB van het geheugen is instelbaar en er zitten 2 dummies bij voor de extra puntjes op de i. alleen is het een beetje duur vergeleken met de concurrentie maar je krijgt wel dummies. : )
Mooi geheugen, wat het nog mooier maakt is dat er ook twee dummy modules bij zitten die ook RGB hebben waardoor het oogt alsof je 4 werkende modules in je computer hebt zitten. De RGB werkt ook super makkelijk samen met de Gigabyte software, en is volledig aan te passen.
Bij deze ram worden twee demo-modellen geleverd die ook licht geven. Hierdoor lijkt het alsof je er vier hebt. Ik vind dit een heel leuk idee en ik hoop dat meer RGB ram producenten dit ook doen. Ook is de ram zeer snel en ziet het er verder mooi uit.
Het is ram, het werkt en ziet er mooi uit. Het past erg goed bij het moederbord dat ik erbij heb, namelijk een aorus x450 ultra gaming. De dummies die bij het pakket zaten zijn ook erg mooi. Leuk dat de RGB's allemaal goed samenwerken met andere componenten van gigabyte.
Ik was blij verrast toen ik nog 2 extra RGB modules erbij kreeg. Naar mijn mening ziet de RGB van deze modules er mooi uit. De Gigabyte software die erbij hoort is niet het beste. Het heeft een goede compabiliteit met Ryzen en je kan het overclocken naar 3200 mHz.
Ik heb dit setje gekocht vanwege de RGB én omdat hij sneller was dan mijn vorige setje (van 2666 mhz naar 3200). Wat me wel opviel is dat er een soort plastic laagje over de RGB zit waardoor het licht er heel dof uitkomt.
zeer mooie RGB Ram latjes deze komen samen met 2 dummy ram stick om de lege slots in het moederbord op te vullen en deze werken ook mooi mee met de RGB software Aorus RGB Fusion.
de RAM latjes voelen zwaar aan en hebben een stevige constructie uit geschuurd metaal.