Ik had deze PSU een tijd geleden gekocht, hij werkt goed en heeft wat je nodig hebt.
Maar na een paar maand kreeg ik een coilwhine, soms doet hij het wel en soms niet (het geluid van de coilwhine) dit kan wel irritant zijn, maar dat is het enige minpunt.
Echt een top product, doet wat het moet doen.
mooi ding ik had m met korting
Voor een half jaar is het een prima ding. Maar bij mij is nu de tweede kapot. PC start nog op maar zodra er wat meer vermogen wordt gevraagd, valt de PC uit. Vermogen van de PC komt niet over de limiet van de PSU
Prima prijs voor specs en features. Fijn stil. Coil whine wanneer het systeem uit staat. Na 8 maanden retour, computer startte niet meer op door de voeding.
Degelijk formaat waardoor niet al te veel ruimte in kast wordt ingenomen.
De ventilator is behoorlijk stil.
De modulaire functie is echt een verademing omdat je enkel de kabels plaatst die nodig zijn.
De kabels (behalve de 24pins) zijn soepel en makkelijk corrigeerbaar.
Betaalbare kwalitatieve voeding met modulaire functie.
Aanrader!
Nieuwe pc samengesteld en daar hoort uiteraard ook een voeding bij. Na wat vergeleken te hebben, op de MWE gold 550 uitgekomen. Ondanks de meldingen over coilwhine de gok gewaagd en tot nu toe (twee weken) zeer tevreden.
Ziet er goed uit, ook al zie je hem niet. Iedere keer als ik mijn computer uit zet, klinkt het alsof er in de verte Amerikaanse politie langskomt. Dit geluid stopt bij mij pas als ik de power supply zelf uitzet. Kijken of ik een andere kan krijgen. EDIT: (een tijd geleden al) een nieuwe gekregen die minder coil whine heeft.
Twee van de vier units (2x 550, 2x 650) hadden coil whine. Eén ook als het systeem uitstaat. Seasonic Gold kost ietsje meer, maar coil whine is een no-go voor stille systemen. Ik heb geen professionele meetapparatuur voor voedingswaarden (le pun), maar dit is kennelijk geen professionele reviewer opgevallen.