Gemiddelde gebruikersscore
Goede TV, maar problemen met backlight na verloop van tijd
momenteel ben ik in het bezit van de Samsung UE55NU7020, dit is een zeer nette TV met goed geluid en zeer scherp beeld. De prijs kwaliteit verhouding is dan ook zeker super. het is een 4K tv.
Voor iemand die af en toe van van een goede film wil genieten is de Samsung UE55NU7020 een goede keuze. Het beeld is scherp, het geluid is super en het menu werkt prima en is overzichtelijk. De afstandsbediening mist wel een Netflix en Youtube knop maar verder een prima TV.
Mooie tv voor een mooie prijs! Ik ben er erg tevreden mee. Heb 'm gekocht voor 689,= euro (KameraExpress) maar is nu (8-8-2019) 799,= euro. Wat mij betreft is de televisie helemaal compleet: goed beeld (65 inch!) en een redelijk geluid. Helaas geen Android als OS.
Prima TV voor 599 gehaald bij MM. Out of the box draait de TV binnen een kwartiertje na een software update en preset op "Natural" al gelijk een super beeld.
Minpunten zijn de afstandsbediening (reageert matig) en dat de Netflix app vaak niet werkt, Power-cycle verhelpt dit.
Geweldig scherm voor de prijs, 20w speakers en HDR is een dikke aanrader in Netflix.
Waarom HDR?? HDR in films zorgt echt voor een totaal andere kijk ervaring door speling met een miljard kleuren....
beste kijkafstand voor deze tv is 240cm
In eerste instantie had ik zo mijn twijfels over deze televisie: een Samsung voor die prijs? Maar ik ben verrast! Installatie ging soepeltjes! Beeldkwaliteit in orde! Soms welgestelde vertraagde pixels (resolutie is niet hoog genoeg), maar niet storend. Conclusie: prijs/kwaliteit dik vet in orde!
Snelle levering van 1 dag. Gelijk onze multimedia aangesloten en wilde gelijk weten wat onze nieuwe smart tv te bieden heeft. Interface was ook supervriendelijk makkelijk door de WiFi setup, Andriod account koppelen we konden netflixen, tv kijken en gamen binnen 5 minuten.
Een prachtige tv met haar scherp beeld. De TV heeft een mooi design met een vrij dunne rand, dit biedt een gaaf effect wanneer hij staat. De kleurweergave is erg goed en zeer geschikt voor gamen. Wat vooral opviel was de gebruiksvriendelijkheid van de menus en de smart functies.