Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
8 augustus 2018 Rapporteer

De Asus ROG Aura Terminal is een product dat we nog niet eerder zagen. Een terminal (kastje) om maximaal vier adresseerbare RGB LED-strips aan te sturen, met zijn unieke feature: Halo. Hiermee kun je activiteiten op het scherm synchroniseren met de RGB LED-strips op de achterzijde van het scherm.

Pluspunten

• Een externe terminal om adresseerbare RGB LED-strips aan te sturen, even iets anders.
  • Aura effecten zijn leuk maar niet het mooiste van de terminal. De Halo effecten rondom het scherm weten mij het meeste te imponeren.
  • Eenvoudige software (Aura/Halo).
  • Ondersteuning voor adresseerbare RGB LED-strips.
  • Kan zowel in als buiten de behuizing gebruikt worden.

Minpunten

• Een extra RGB LED-strip en extensie kabel had wenselijk geweest. Vooral om het Halo effect compleet te maken.
  • Niet essentieel, zit een beetje tussen 'op mijn verlanglijstje en een gimmick'. Een accessoire voor de RGB verwennerij.
  • Belangrijk om te weten (geen minpunt): de Halo modus vereist behoorlijke computer specs.

Hands-on

Asus Aura Terminal

Ik heb een vraag over dit product. Is de Asus Aura Terminal echt niet meer te verkrijgen?
Word dit product nog geproduceerd? Is er iemand die mij wat informatie kan geven?

Pluspunten

• Goed formaat
  • Makkelijk te installeren
  • Goed qualliteit

Minpunten

• Nergens meer te verkrijgen
  • Weinig informatie qua productie

Heb jij ook een Asus Aura Terminal?