MSI's mid-range B450 bord doet harstikke leuke zaken. Niet het meest compleet, maar 1x M.2, 2x SATA, 6x FAN, 2x RGB en 6x USB achterop (incl 3.1) zal voor veel doeleinden toch voldoen en je krijgt wel een visueel heel erg dik bord voor je geld. één achilleshiel: ALC892 audio.
Super moederbord voor de huidige prijs! Ik gebruik hem in combinatie met een Ryzen R5 2600, 16 GB DDR4-3000 werkgeheugen van Corsair en een RTX 2060 van MSI.
Moederboord is erg mooi ingericht en gemakkelijk te installeren, het heeft daarnaast ook mooie LED lichtjes. Daar is het ook wel mee gezegd, ER IS GEEN SUPPORT VOOR RYZEN 3XXX, mijn 3600x werkt niet na maanden proberen. gelukkig werkt het wel met eerdere processors.
Goed verpakt met een duidelijke handleiding. Ook op het bord zelf wijzen de aansluitingen zichzelf. Het bouwen van een nieuwe pc ging direct goed. Ook heeft het bord verlichting welke je kunt besturen met mystic light.
Op de site zijn nieuwe drivers overzichtelijk aangegeven en ook de BIOS is gebruiksvriendelijk.
Installeren ging zonder moeite en het moederbord doet precies wat het moet doen. Verder erg mooie RGB Verlichting op het moederbord die je pc nog mooier maakt.
Aansluitingen zijn makkelijk te vinden en de handleiding legt alles precies uit.
Zeker een aanrader!
Ik heb dit bord nu een maand en ben er ontzettend tevreden mee, het is een stabiel en goed uitziend bord die goed draait op mijn ryzen 5 2600 build. ook de rgb functie maakt het helemaal af. verder werkt hij naar behoren en is het een echte aanrader.
Stevig en mooi moederbord met goede uitbreidingsmogelijkheden voor een prima prijsje. RGB had wat uitgebreider kunnen zijn, maar voor de prijs valt daar niet over te zeuren. Er hadden wel wat meer USB poorten / aansluitingen op mogen zitten.
Zelf ben ik wel tevreden met de B450 Tomahawk. Moederbord ziet er mooi uit. Alleen de CPU power kabel pluggen ging nogal lastig vanwege weinig ruimte en als ik de pc unplug heeft die nog wel is moeite met de memory detecteren. Maar daarnaast helemaal top.
Goed product veel waarde voor je geld. Geluid is naar mening gewoon acceptabel. Ram is makkelijk te clocken naar 3200 met de presets.
In combinatie met een Ryzen 5 2600 gebruikt. Prima Mobo voor weinig geld. Genoeg aansluitingen voor Sata. 5 x USB 3.1 aanwezig. Live Update van MSI is een genot, geen geëmmer meer met Drivers. Bios overzichtelijk en makkelijk.