Na 4 jaar heb ik dit ding nog steeds en werkt prima. Met de software (wat ze niet echt meer updaten) kan je sneltoetsen instellen om bv helderheid aan te paseen.
Voor de prijs een prima formaat scherm om mee te gamen!
Prima monitor tegen een redelijke prijs. Ik heb de monitor gekocht toen deze €200,- was. Ik moet zeggen dat het elke euro waard is. Verder is gamen op 144hz echt een stuk vloeiender dan 60hz, dit is althans mijn gevoel/ervaring.
Scherm ziet er mooi uit. Kleuren zijn erg mooi voor een gaming paneel. Standaard is erg stevig, in hoogte verstelbaar en draaibaar. Het menu is wat onhandig te bedienen. Naar de randen toe kunnen de kleuren er wat anders uit zien, maar tijdens games of video's geen last van.
Een 'gok' om voor een curved scherm te gaan. Doel was gamen, soms thuiswerken. De reacties op een curved scherm voor het gamen hebben geholpen. Ook 144Hz is lekker.
Ben erg blij met het scherm. Definitie kon beter naar de randen toe, maar dat is gezien de prijs geen dealbreaker.
goed 27 inch gaming scherm, 144hz alleen met displayport maar met hdmi kan je tot 120 hz gaan. je krijg een hdmi en displayport. als u een 144hz, curved gaming monitor wilt dan is deze een goed keuze.
AOC monitoren staan bekend om hun goede bouwkwaliteit en degelijkheid. Dat is bij deze monitor ook het geval, ook al is hij onder de 300 euro. 144hz doet het goed. in hoogte verstelbaar en 45 graden draaien. Stalen voet en steunpaal. Plastic afwerking maar die is gewoon goed.