De tv heeft een zeer scherp en gebalanceerd beeld. De geluidskwaliteit is goed, waardoor een soundbar niet direct nodig is. De tv heeft een speciale game-mode waardoor de input lag zeer laag is bij het gamen. Verder is de tv mooi vormgegegven en zitten er veel nieuwe technieken in verwerkt.
Fraai strak design. Mooi beeld met goede kleurweergave. Smart afstandsbediening is hemels om mee te werken. WebOS is snel en bevat alles dat nodig is. Met KPN ontkom ik helaas niet aan twee afstandsbedieningen. Instellingen menu biedt veel mogelijkheden om te tweaken. Geluid zeer degelijk.
Een prima tv mooi en stijlvol afgewerkt en voor de prijs met cashback een goede deal
beeld nauwelijks minder dan Oled.
.Oled is er trouwens ook niet in 49inch.
Na vele uren op internet te hebben gekeken en vervolgens naar Foka Rotterdam gereden voor advies. Ten eerste wat een topzaak en wat een goede service. Na een rondje te hebben gelopen in de winkel viel ons oog op de LG65SK8500PLA. Geweldige televisie een echte aanrader!
Prima televisie waar ik denk ik weer heel wat jaren mee vooruit kan. Schitterend beeld vanaf het directled-scherm. Veel features en standaarden ondersteund. Met local dimming heb je ook 's avonds goeie zwartwaarden, maar wel last van blooming. Ik kan ermee leven.
WebOS werkt super. Erg geschikt voor gaming.
Pluspunten
Mooi design
Goeie motionweergave
Alle HDR standaarden ondersteund (HDR,HDR10, HLG, Dolby Vision)