Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
TheZeroorez
10 oktober 2007

Antec TX1050B SOHO Tower case (ATX, 500W, Zwart)

Introductie: Ongeveer een jaar geleden kocht ik de Antec TX1050B kast, met een klein budget, maar toch de wil voor een grote kast en goede voeding. Achteraf gezien is dit een zeer goede keuze geweest, de reviews met lage beoordelingen, en de problemen met de voeding ontgaan mij dan ook totaal, ik hoop niet dat het echt vaak voor komt. Bouwkwaliteit en afwerking: Hiervoor de laagste waardering die ik de kast gegeven heb; een voldoende. Waarom? Wel, eerst eens de negatieve punten: De zijpanelen zijn nogal 'slap' als ze van de kast af zijn, ze konden wat mij betreft best wat dikker, en misschien een stripje aan de binnenkant hebben om het stevig te houden. Buiten dit, heb ik weinig op te merken aan het metalen deel.. Maar nu: De...

Pluspunten

• Modulaire voeding
  • Installatiegemak
  • Modbaarheid
  • Stilte
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

• Duurzaamheid voorkant
  • Wegstoppen bekabeling

Anoniem: 50593
28 september 2006

Antec TX1050B SOHO Tower case (ATX, 500W, Zwart)

De voeding die bij deze case zit is er één van 500Watt. Na deze te heben aangesloten op een Intel D975XBXLKR met een E6600, werd deze zo heet dat ik misselijk werd bij het gebruiken van de PC door de warmte die onder mijn buro vandaan kwam. Ook de 120mm Fan resoneerde als een bezetene. Na de voeding met moeite omgeruild te hebben (en de 120mm fan) kwam ik thuis sloot de hele zooi weer aan en..... exact hetzelfde alleen nu brande de voeding in zijn geheel door. Deze voeding is nu vervangen, door mijzelf, door een Amacrox van 350Watt welke nauwelijks warmte geeft. De nieuwe 120mm fan is nog erger dan die hiervoor.

De kast op zich is wel mooi, daarom kies je 'm, alleen over de kwaliteit van de lak is niet echt nagedacht. Er zit een "deur" in, zijpaneel, die na een aantal maal gebruik de lak beschadigd.

het deurtje (front) is links scharnierend, zou mooi zijn als je dit zou kunnen omdraaien

Ik ben met de kast tevreden, had ik echter geweten dat bovenstaande zou gebeuren had ik hier nooit €120,00 voor betaalt.

Pluspunten

• mooie vormgeving
  • constructie kast

Minpunten

• hele slechte voeding
  • kwaliteit 120mm ventilator
  • lak
  • prijs

2 van 5 sterren (Slecht)
heintjeput
11 april 2006

Antec TX1050B SOHO Tower case (ATX, 500W, Zwart)

De voeding die ik bij deze kast kreeg (Antec Smartpower 2.0 500Watt), was DOA, dus teruggestuurd en weer een DOA. Daarna (door slechte response van het bedrijf) een Tagan voeding gekregen.

Verder vind ik de bouwkwaliteit van het deurtje erg slecht. De hele voorkant is van plastic en het scharnier vervolgens van 1 - 2mm dik is. Deze brak dan ook binnen een half jaar af bij normaal gebruik

Over de koeling ben ik gewoon tevrede, er zit standaard een 120mm fan achterin, een fanduct voor de cpu koeler en daarnaast kun je nog 2 80mm fans voorin plaatsen en 1 bij je videokaart.

Helaas hangen de harde schijven een stukje over het moederbord, dankzij de cages wat het vervangen van geheugen en of cpu koeler iets minder makkelijk maakt.

Pluspunten

• Koeling is vrij goed geregeld
  • De kast ziet er mooi uit (vind ik)

Minpunten

• Deurtje is van slechte kwaliteit
  • 2x een DOA voeding hier

Heb jij ook een Antec TX1050B SOHO Tower case (ATX, 500W, Zwart)?