Gemiddelde gebruikersscore
Deze nieuwe telg in de Philips familie heeft de welluidende naam 200W6(CS) meegekregen en is een 20" (sommige cijfers duiden 20.1" aan) breedbeeld monitor. Eigenlijk is deze monitor in veel opzichten te vergelijken met de Dell UltraSharp 2005FPW, want het gebruikte panel is hetzelfde (in een nieuw jasje), al zijn sommige specificaties wel verschillend (die voor mij de doorslag gaven om voor dit scherm te kiezen ipv de (goedkopere-online actie) Dell). Featureset: Dit scherm werkt het best op de native resolutie van 1680*1050 op 60Hz, een nóg niet zo'n populaire resolutie, maar afleidend uit het aantal beschikbare achtergronden is dit wel in opmars.Als je het scherm met dvi aansluit hoef je de bijgeleverde drivers niet te...
Het is gewoon heel gaaf om achter dit beeldscherm te zitten...Lekker breed en hoge resolutie...alles past erop...Hiervoor was ik altijd in de weer met 2 beelschermen, door ruimtegebrek, maar tegenwoordig past het allemaal op 1 beelscherm. En dat is gewoon al een hele vooruitgang.
De maximale resolutie is 1680x1050. Dit vindt ik zeer positief omdat ik hiervoor een 1280x1024 resolutie gewent was.
Ik ben erg tevreden want dit scherm is gewoon heel goed voor een redelijke prijs. Ik denk een van de goedkoopste in zijn klasse. Maar de prestaties zijn zijn gewoon heel erg goed.
Het enige is dat hij warm wordt als je hem langdurig gebruikt maar dit levert geen problemen op!!
Wat wel een nadeel is, als je muziek wil luisteren je dit het beste met externe boxen kunt doen want de boxen die zijn ingebouwd zijn gewoon niet al te best.
Ik ben zeer tevreden over dit beeldscherm!!