Een prima televisie met een verbazingwekkend scherp beeld voor een mooie prijs. Doordat er twee dubbele pootjes onder zitten, in plaats van een enkele brede poot, is deze televisie ook prima stabiel te plaatsen op de minder gelijk vlakkende ondergrond. De aansluitingen zitten overzichtelijk bij elkaar aan de rechterachterzijkant.
Deze TV is gekocht in 2018 en slechts 6 jaar later al overleden. Dat is al een slechte zaak, maar vervolgens is hij ook totaal niet repareerbaar. De achterkant is niet te verwijderen met schoeven maar zit vastgeklikt. Bij een poging hem open te maken (heel subtiel) knikt de bezel al. Is dus gewoon na 6 jaar e-waste, terwijl een TV veel langer mee zou moeten gaan.
Een slechte kijkhoek met witte waas over het scherm en geen diepe zwarte kleuren. Instellingen helpen niet. De tv heb ik de volgende dag retour gebracht naar de verkoper. Andere tv getest van zelfde serie. Helaas het zelfde probleem. Tv retour gedaan.
Van deze TV moest het eerste exemplaar terug naar de winkel door een defecte backlight. De prijs/kwaliteit verhouding van dit scherm is erg goed. Voor (minder dan) 500 euro een mooi UHD scherm met goede kijkhoeken. Ik gebruik het met name om games te spelen via de Steam Link app.