Na 3,5 jaar tevredenheid, is hij in de brand gevlogen.
Goede kleuren mits je hoger dan 60Hz aanzet. Anders lijkt er een witte waas over het scherm te zitten. G-sync werkt niet altijd lekker. Response is gewoon prima in games. Siege werkt er bv lekker op. Mooi design. Kleuren komen er goed uit
Out of the box: motion blur en wat input lagg. Scroll ik op 144hz internet pagina's af dan worden randjes van de text wazig. Dat heeft m'n 144hz ASUS VQ248 niet. Deze settings lossen het op! pcmonitors.info/reviews/aoc-g2590px/
Voelt nu snappy, geen blur geen ghosting.
Game Mode=Gamer2
LowBlue Mode=Weak
Overdrive=Medium
Brightness=38+
Mooie monitor voor de prijs, erg tevreden mee. hoge refresh rate. kleine bezels en veel customisable instellingen. En freesync als exrtraatje!
Prima product voor het geld.
De review van HugoBoss1985 is exact wat ik ook van deze monitor vind. Goede budget gaming monitor op een groene stuck pixel na.
mooie 144hz monitor met freesync (ik wil graag overstappen op amd dus dit was mooi)
daarnaast ook ineens de update naar gsync wat een leuke extra is
Een no-brainer voor de budgetbewuste gamer die het voordeel van "G-Sync"/FreeSync en 144Hz wil voelen!
Prima scherm voor scherpe prijs ruim onder 200 euro.
Niet de luxure PX versie, maar qua scherm specificaties maakt dat niet uit.
Hdmi en dpport kabel zelfs meegeleverd.
Nadelen TN scherm zijn zichtbaar maar zijn niet storend (voor mij).
Dit is voor mij de beste gaming monitor, gruwelijk snel qua input lag en response time.
Vergeet de AOC G24C1 (te donker) en vergeet de MSI Optix Mag241C (meeste input lag van de 3).
Een aanrader voor gaming.
De overheersende paarse tint is de grootste spelbreker voor mij.