Voor het Tweakers Testpanel mag ik deze keer een DRAM set van Kingston Testen. Het betreft een tweetal DDR4 sticks die zijn uitgerust met RGB verlichting, 2x 8GB 2933MHz die uitstekend overclocken!
Stoere, snelle en stabiele modules met daarbij mooie RGB, maar ook met een prijskaartje.
Een degelijke stevige RAM kit met RGB en leuke overclock mogelijkheden.
Een net wat hoge prijs maar levenslange garantie maken de kit interessant om te testen.
Mijn eerste RGB kit.
Hardcore overclocken ligt al achter mij maar laat deze kans niet liggen om een poging te doen ze te kietelen. De modulen zijn nog wat aan de prijzige kant. De Corsair vengeance rgb lijkt met identieke specificaties ruim 20 euro goedkoper op moment van schrijven.
Een snelle RAM kit met goede RGB integratie. De kit is goed te overcklocken om zo veel mogelijk performance er uit te halen
Ik zelf heb een asrock x470 moederbord, de rgb werkt, maar niet gesync met andere rgb
producten in mijn build. Het meest vervelende is dat als de kleur op statisch staat, één stick regelmatig uitvalt en de andere dondere vlekken heeft in de rgb kleur.