Een 144Hz paneel wat perfect is voor de gamers onder ons die geen 600 euro er aan uit willen geven. Lekker dunnen bezels en een vlugge respons time voor tijdens gamen. Het is een mooi product, ik ben er over te spreken!
Iiyama gaat al jaar en dag mee op de monitoren markt. Vandaag de dag zijn de schermen wel al wat anders. In dit geval review ik twee monitoren waarvan één 27 inch en de andere 24.5. De 24.5 komt in deze review terug! Hoe bevalt het? Ik zoek het uit!
Ik was op zoek naar een 2e scherm naast mijn 27 inch IPS 60hz scherm. Puur voor shooters. En ik ben blij met deze aankoop! Grootste pluspunt is 144hz. Als er nog mensen zijn die net als mij twijfelden om een 144hz game scherm te kopen: doe het!
Review van gewonnen GB2560HSU-B1
Mooie monitor!
Mooie monitor voor deze prijs. 144 Hz is natuurlijk hét argument om deze te kopen. Na afstelling zijn de kleuren prima, uit de doos zeker nog niet. Voor de speakers moet je deze niet kopen. Aansluitingen mogen wel wat uitgebreider. Al met al veel waar voor je geld.
Geweldig.
Geweldige monitor met mooie kleuren en werkt goed samen met mijn goedkopere 75 HZ monitor (ook een iiyama zodat ze er het zelfde uit zien)
+ Nvidia GSYNC werkt vlekkeloos over de volledige freesync range (getest met 1070 ti)
- Zelfs voor TN zijn kleuren, min/max helderheid, zwartwaarden en uniformiteit slecht.
- Zet je dit scherm naast een LC24FG73 dan kan ik uit ervaring echter alleen maar aanraden voor de samsung te gaan
Sober zakelijk uiterlijk met dunne bezels. Installatie zeer gebruiksvriendelijk. Scherm out-of-the-box redelijk goede kleurstelling (blote oog). Kleuren na calibratie niet beter dan vorige model (2488-B3), ik haal met mijn paneel net niet de 94% sRGB gamut. Beloofde contrast wordt niet waargemaakt en blijft steken op 750:1 cd/m2. DP kabel ontbreekt.