Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
9 reviews

LG 29WK500 Zwart

Prijs
Specificaties 29" • 2560x1080 • 75Hz • IPS • 5ms - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
2
Score: 4
7
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
Tweakriez 24 april 2018 Product gekocht

LG 29WK500 Zwart

Omdat ik voor mijn huiswerk vaak zat te rommelen met meerdere schermen wilde ik graag meer werkruimte. Ik zat te twijfelen aan 2 schermen, een groter qhd scherm of een ultrawide. Uiteindelijk de nieuwste versie van de LG ultrawide aangeschaft. Mooi strak ontwerp, prachtig beeld en intuatieve bediening.

Pluspunten

  • Ultrawide is echt fijn werken
  • Gamen gaat over het algemeen ook prima
  • Mooie kleuren en contrast
  • Stevig
  • freesync
  • HDMI kabel meegeleverd
  • Tilt functie

Minpunten

  • Geen displayport
  • Geen ingebouwde luidsprekers
  • Niet in hoogte verstelbaar
  • Voeding niet ingebouwd, klein blokje

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5

Bruintje23Newbie 12 augustus 2019 Product gekocht

LG 29WK500 Zwart

dit was de eertse ultrawide monitor die ik gekocht heb. het beeld is mooi en je kan twee venster naast elkaar open hebben staan. jammer genoeg had die van mij een defect en heb ik hem moeten opsturen. maar naast dit raad ik dit product aan.

Pluspunten

  • mooi beeld

Minpunten

  • niet in hoogte verstelbaar
  • stand niet mooi

Eindoordeel

Score: 4
ViolentRockstar 12 maart 2019 Product gekregen

LG 29WK500 Zwart

Voor een klein prijsje is dit een super leuke instapper voor de Ultrawide wereld. Dit was dan ook mijn eerste ultrawide. Het scherm is mooi maar omdat het relatief groot is kun je wel zien dat de resolutie niet geweldig is. Tevens is het standaard echt slecht, VESA wordt aangeraden!

Pluspunten

  • 75Hz Paneel
  • Prettige game-ervaring

Minpunten

  • Standaard is behoorlijk wiebelig
  • Niet in hoogte verstelbaar

Eindoordeel

Score: 4
MelihOzcanNewbie 11 januari 2019 Product gekocht

LG 29WK500 Zwart

Een grote verbetering ten opzichte van de vorige versie en toch klein qua prijsverschil. Het ziet er heel goed uit maar had wel meer poorten gemogen. Het scherm is niet in hoogte verstelbaar maar het compenseert wel doordat het verticaal kantelbaar is.

Pluspunten

  • Hoge Kwaliteit voor goede prijs
  • Verticaal kantelbaar
  • Veel instellingen

Minpunten

  • Niet in hoogte verstelbaar
  • Kabels zijn redelijk kort
  • Geen ingebouwd geluid

Eindoordeel

Score: 4
tfcmusic 16 november 2018 Product gekocht

LG 29WK500 Zwart

Goede monitor ideaal voor mensen die vaak meerdere documenten open hebben. de meeste games ondersteunen de aspect ratio.

Pluspunten

  • 21:9 aspect ratio
  • freesync

Minpunten

  • monitor stand een beetje wiebelig

Eindoordeel

Score: 4
HarryL 6 november 2018 Product gekocht

LG 29WK500 Zwart

Fijn scherm, fijne resolutie. De randen hadden wel wat dunner gemogen van mij. Scherpte is prima! Voldoet aan mijn wensen, enige wat ik mis is USB poorten

Pluspunten

  • Groot
  • kijkHoek is te verstellen

Minpunten

  • Niet in hoogte te verstellen

Eindoordeel

Score: 4
Pixel Punk 14 september 2018 Product gekocht

LG 29WK500 Zwart

Mooi beeld en leuk design. Scherp geprijsd. 75hz met freesync is best vlot.

Pluspunten

  • Bezel design. Bij donkere scenes vloeit het zo in het scherm.
  • Prijs/kwaliteit.
  • 3.5mm output aan de achterkant.
  • Voet neemt niet veel plaats in beslag maar het staat toch stevig.

Minpunten

  • Kijkhoek kon beter. Naar de randen van het scherm toe vervormen de kleuren een beetje als je er dicht bij zit.
  • Hoogte is helaas niet verstelbaar.

Eindoordeel

Score: 5
AWrongUsernameNewbie 4 augustus 2018 Product gekocht

LG 29WK500 Zwart

Ik heb deze monitor aangeschaft zodat ik beter kon programmeren. Dit is een van de goedkopere ultrawide's maar dat maakt niks uit, want de bouwkwaliteit is enorm goed en het is een prachtig-IPS scherm. Alles wat ik van dit product verwacht had. Ook is dit beeldscherm perfect voor gamen.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Goed IPS-scherm
  • Perfecte groote

Minpunten

  • Niet van hoogte verwisselbaar
  • Weinig ports

Eindoordeel

Score: 4
BlackPuma 5 juni 2018 Product gekregen

LG 29WK500 Zwart

Dit is mijn tweede ultrawide nadat mijn eerste dode pixels kreeg door iets wat van mijn plank viel door iemand anders toedoen. Ik wou zoveel mogelijk voor weinig omdat ik niet heel hoge eisen stel.

Pluspunten

  • IPS
  • 99% sRGB
  • Mooiere looks als mijn vorige (dit is mat i.p.v. glanzend plastic)
  • metalen voet (voor een deel)

Minpunten

  • Uitgangspoorten zitten vrij hoog
  • Knopje zit wat te ver naar achteren naar mijn mening

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een LG 29WK500 Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Internet

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True