Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

LG 29WK500 Zwart

Prijs
Specificaties 29" • 2560x1080 • 75Hz • IPS • 5ms - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
6
Score: 4
9
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
Tweakriez 24 april 2018 Product gekocht

LG 29WK500 Zwart

Omdat ik voor mijn huiswerk vaak zat te rommelen met meerdere schermen wilde ik graag meer werkruimte. Ik zat te twijfelen aan 2 schermen, een groter qhd scherm of een ultrawide. Uiteindelijk de nieuwste versie van de LG ultrawide aangeschaft. Mooi strak ontwerp, prachtig beeld en intuatieve bediening.

Pluspunten

  • Ultrawide is echt fijn werken
  • Gamen gaat over het algemeen ook prima
  • Mooie kleuren en contrast
  • Stevig
  • freesync
  • HDMI kabel meegeleverd
  • Tilt functie

Minpunten

  • Geen displayport
  • Geen ingebouwde luidsprekers
  • Niet in hoogte verstelbaar
  • Voeding niet ingebouwd, klein blokje

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5

+1
michelvosje 1 juli 2020 Product gekocht

LG 29WK500 Zwart

Een fijn scherm om mee te multi tasken en gamen. Beeldkwaliteit is prima. De prijs / kwaliteit is goed.

Pluspunten

  • Stevig
  • Kleuren zijn goed.
  • DVI > HDMI kabel
  • Scherm kan kantelen
  • Goede kleuren
  • Prijs / kwaliteit is goed
  • Eenvoudige bediening
  • Geen lelijke randen.

Minpunten

  • Alleen 2 HDMI aansluitingen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

0
thisisnotmyname 3 november 2019 Product gekocht

LG 29WK500 Zwart

Fijne monitor. Heeft een analoge audio uit. Ik vind deze resolutie eigen veel fijner dan de hogere resoluties omdat je dan vaak te kleine letters hebt en je laptop kan het ook niet altijd aan. Voet is niet optimaal. Ja, ik kan deze aanraden.

Pluspunten

  • Prijs/prestatie
  • Vesa mounting (aanrader)
  • analoge audio uit
  • Prettige resolutie en dpi

Minpunten

  • wiebelige voet, maar daar is de prijs ook naar
  • compatibiliteit met HP USB-c dockingstation

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Kleurweergave Score: 4
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 4

robinfct2000 23 maart 2020 Product gekocht

LG 29WK500 Zwart

Ik wou een betaalbaar widescreen scherm, en met dit scherm heb je dat! De grootte is wel even wennen, maar als je daar aan gewend bent is het een fijne 74hz monitor.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • 74hz

Minpunten

  • Trekt stof aan

Eindoordeel

Score: 4
KvanGinkel 10 januari 2020 Product gekocht

LG 29WK500 Zwart

Top monitor, heerlijk breed. en net groot genoeg voor 2 vensters naast elkaar.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit klopt aaridg
  • Genoeg functionaliteiten
  • IPS

Minpunten

  • Wiebelige standaard.
  • Adapterblokje

Eindoordeel

Score: 5
timpie81 15 oktober 2019 Product gekocht

LG 29WK500 Zwart

Prijs/kwaliteit onverslaanbaar. Erg mooie instap ultra wide met goed beeld en free sync. Freesync werkt slecht/niet onder 40 frames wat flikkeringen in game menu's kan veroorzaken (in game werkt perfect) en het scherm heeft geen speakers.

Pluspunten

  • Prijs
  • Ultrawide
  • Goede kleuren

Minpunten

  • Flikkeringen in menu met freesync
  • Geen speakers
  • Alleen hdmi aansluitingen

Eindoordeel

Score: 5
mazdarati2 29 september 2019 Product gekocht

LG 29WK500 Zwart

Super goed scherm. Geen vreselijke backlight bleed en heeft adaptive sync (G-Sync als Freesync) Enige nodige software is Onscreen Control voor de adaptive sync. Ik wilde die gebruiken voor Windows snapping zones maar daar zijn betere opties voor.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Alle lampjes en geluidjes zijn uit te zetten

Minpunten

  • Control software van LG valt wat tegen
  • Verticale kijkhoek niet aan te passen

Eindoordeel

Score: 5
Bruintje23 12 augustus 2019 Product gekocht

LG 29WK500 Zwart

dit was de eertse ultrawide monitor die ik gekocht heb. het beeld is mooi en je kan twee venster naast elkaar open hebben staan. jammer genoeg had die van mij een defect en heb ik hem moeten opsturen. maar naast dit raad ik dit product aan.

Pluspunten

  • mooi beeld

Minpunten

  • niet in hoogte verstelbaar
  • stand niet mooi

Eindoordeel

Score: 4
ViolentRockstar 12 maart 2019 Product gekregen

LG 29WK500 Zwart

Voor een klein prijsje is dit een super leuke instapper voor de Ultrawide wereld. Dit was dan ook mijn eerste ultrawide. Het scherm is mooi maar omdat het relatief groot is kun je wel zien dat de resolutie niet geweldig is. Tevens is het standaard echt slecht, VESA wordt aangeraden!

Pluspunten

  • 75Hz Paneel
  • Prettige game-ervaring

Minpunten

  • Standaard is behoorlijk wiebelig
  • Niet in hoogte verstelbaar

Eindoordeel

Score: 4
MelihOzcan 11 januari 2019 Product gekocht

LG 29WK500 Zwart

Een grote verbetering ten opzichte van de vorige versie en toch klein qua prijsverschil. Het ziet er heel goed uit maar had wel meer poorten gemogen. Het scherm is niet in hoogte verstelbaar maar het compenseert wel doordat het verticaal kantelbaar is.

Pluspunten

  • Hoge Kwaliteit voor goede prijs
  • Verticaal kantelbaar
  • Veel instellingen

Minpunten

  • Niet in hoogte verstelbaar
  • Kabels zijn redelijk kort
  • Geen ingebouwd geluid

Eindoordeel

Score: 4
tfcmusic 16 november 2018 Product gekocht

LG 29WK500 Zwart

Goede monitor ideaal voor mensen die vaak meerdere documenten open hebben. de meeste games ondersteunen de aspect ratio.

Pluspunten

  • 21:9 aspect ratio
  • freesync

Minpunten

  • monitor stand een beetje wiebelig

Eindoordeel

Score: 4
HarryL 6 november 2018 Product gekocht

LG 29WK500 Zwart

Fijn scherm, fijne resolutie. De randen hadden wel wat dunner gemogen van mij. Scherpte is prima! Voldoet aan mijn wensen, enige wat ik mis is USB poorten

Pluspunten

  • Groot
  • kijkHoek is te verstellen

Minpunten

  • Niet in hoogte te verstellen

Eindoordeel

Score: 4
Pixel Punk 14 september 2018 Product gekocht

LG 29WK500 Zwart

Mooi beeld en leuk design. Scherp geprijsd. 75hz met freesync is best vlot.

Pluspunten

  • Bezel design. Bij donkere scenes vloeit het zo in het scherm.
  • Prijs/kwaliteit.
  • 3.5mm output aan de achterkant.
  • Voet neemt niet veel plaats in beslag maar het staat toch stevig.

Minpunten

  • Kijkhoek kon beter. Naar de randen van het scherm toe vervormen de kleuren een beetje als je er dicht bij zit.
  • Hoogte is helaas niet verstelbaar.

Eindoordeel

Score: 5
AWrongUsername 4 augustus 2018 Product gekocht

LG 29WK500 Zwart

Ik heb deze monitor aangeschaft zodat ik beter kon programmeren. Dit is een van de goedkopere ultrawide's maar dat maakt niks uit, want de bouwkwaliteit is enorm goed en het is een prachtig-IPS scherm. Alles wat ik van dit product verwacht had. Ook is dit beeldscherm perfect voor gamen.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Goed IPS-scherm
  • Perfecte groote

Minpunten

  • Niet van hoogte verwisselbaar
  • Weinig ports

Eindoordeel

Score: 4
BlackPuma 5 juni 2018 Product gekregen

LG 29WK500 Zwart

Dit is mijn tweede ultrawide nadat mijn eerste dode pixels kreeg door iets wat van mijn plank viel door iemand anders toedoen. Ik wou zoveel mogelijk voor weinig omdat ik niet heel hoge eisen stel.

Pluspunten

  • IPS
  • 99% sRGB
  • Mooiere looks als mijn vorige (dit is mat i.p.v. glanzend plastic)
  • metalen voet (voor een deel)

Minpunten

  • Uitgangspoorten zitten vrij hoog
  • Knopje zit wat te ver naar achteren naar mijn mening

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een LG 29WK500 Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone SE (2020) Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 4a CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True