Afwerking en Uitrusting De afwerking van deze voeding is naar mijn mening goed. Hij mag dan misschien niet beschikken over op UV reagerende molex connectors of ledjes, maar de voeding zelf ziet er heel degelijk uit en de kabels zijn gevlochten of gesleeved. Wat er naar mijn mening verbeterd zou kunnen worden aan het uiterlijk van deze voeding is: alle kabels sleeven i.p.v alleen de dikkere. En in plaats van blauwe molex stekkers, zwarte of witte gebruiken (Naar mijn mening past dit echt vele malen beter bij de rest van de voeding). Speciale feature van deze voeding is zijn dubbele 12 volt rail van 2x 20A, of 1x 30A. Je kan zelf beslissen of je gebruik maakt van de aparte lijnen of deze samenvoegt met een knop achter op de voeding. In...
Ik heb deze voeding nu al een geruime tijd in gebruik, dit met volle tevredenheid (afgezien van wat minieme puntjes die ik hieronder zal aanstippen) Specificaties -New 12V rail Split (ATX 2.x) and Combined (ATX 1.3) Technology can easily be switched manually -Two independent EMI shielded PCI-Express VGA connectors -Four integrated Serial ATA power connectors for SATA hard disks -Universal connectors 20 or 24 and 4 or 8pin for all kind of motherboards -Extra quiet-cooling design (22dB-27dB) with an additional metal-net on top, reduces temperature inside by 10C-15C -Active PFC for more perfomance and less degrading radiation -Gold plated contacts long life and less transition resistance -Twisted cables for better EMI and easier...
Ik heb de U22 480 watt nu meer dan een half jaar draaien icm. een dual opteron systeem.
Het is een goed afgewerkte voeding, met zeer veel aansluitmogenlijkheden, waaronder het combineren van 2 12 volt aansluitingen tot 1 EPS aansluiting voor op servermoederborden.
Het koelvermogen voor de rest van je systeem is wel nihil. Op basis van de "load" op je voeding past deze de snelheid van de 2 stille koelers aan. Hierdoor is deze voeding ook erg stil.
Zaak is dus wel dat je bij een flink systeem wel andere koelers in je kast moet hebben.
Ook handig is het knopje om de 2 12 volt lijnen te combineren in 1 enkele zwaardere 12 volt lijn.
Ook hebben de voltages me nog nooit in de steek gelaten.
Ik ben zeer tevreden.