Groot, imposant en toch stil? Dit bakbeest aan aluminium doet zijn koelprestaties ten goede aan het grote koeloppervlak. Met een maximale RPM van 800 hoor je 'm niet aankomen en ook niet meer weggaan (kill secured).
Bizar groot en gegarandeerd fluisterstil dankzij een laag maximaal toerental. Groot betekent wel dat het inbouwen in een bestaande case wat onpraktisch kan zijn, en als je graag een graad wint ten koste van wat geluid zit je hier ook verkeerd. Maar stevige koeling en gegarandeerd stil vinden we prima.
Super stil. Had ik meteen moeten kopen.
Dit is een zeer stille koeler!
Goede koeler, lekker groot (heb ook een grote behuizing), valt netjes over high profile geheugen heen, heel stil, makkelijk in te bouwen op AM4, en niet onbelangrijk goede koelprestaties.
Het bijgeleverde Y-kabeltje heeft echter als ingang 4 polen, terwijl moederbordheader voor cpu-fan, 5 polig is.
Voorlopig kan ik werken zonder de Ninja fans en hopen dat ik een splitskabeltje vind dat past.
Fractal design define r6 + Ninja 5 = stille pc.
Ninja 5 met maximaal 350RPM met een Ryzen 2700X op 3500GHZ all core max 62 graden.
Ninja 5 op max RPM is een minimale fractie ''luider'' dan fluisterstille minimaal RPM.
Alleen de case fans zijn nog hoorbaar.
had een koeler nodig om te overclocken en de stock koeler was te luid (ryzen 5 1600), deze kostte maar 50 euro en presteert gelijk met een nh d15 dus de keuze was snel gemaakt
Topkoeler van Scythe die menig ander merk luchtkoeling in deze prijs categorie met gemak achter zich laat. Wint het vooral op gebieden van verhouding prijs naar kwaliteit, de koelprestaties an sich en het installatiegemak.
Wat een machtige koeler. Maar geheugen past er prima onder. Koelt de 1700X uitstekend en is waanzinnig stil. Prijs is hoog maar niet verkeerd. Installatie is ok. Wat nog iets beter kan daarin is het moment dat je schroeven gaat aandraaien kan het blok nog teveel over de processor schuiven.
Een luchtkoeler die meeste AIO waterkoelers uit het water blaast.
Maakt ook nog eens minder geluid.
Als je naar de beste zo stil mogelijke luchtkoeling zoekt zonder enige behoefte aan aesthetics hoef je niet verder te zoeken. Ik heb hiermee een ryzen 5 2600 kunnen overklokken naar 4200Mhz, wat wel genoeg zegt over de prestaties.
Dit is een beest van een koeler: letterlijk en figuurlijk! Als je een goede CPU koeler zoekt en een stille PC heel belangrijk vindt, dan is dit de luchtkoeler voor jou! Prijs/kwaliteit is prima, en voor dit geld is er weinig beters te vinden.
Door deze koeler is mijn stock Ryzen 5 2600 nog nooit boven de 50 graden uitgekomen, en dit terwijl hij stil blijft door de 800 rpm-fans.
Door de enorme grootte is het bereiken van connectoren dichtbij de koeler lastig.
De afwerking is goed, en hij ziet er goed uit.
Mega grote koeler, erg stil, koelt goed.
Geïnstalleerd in de Coolermaster Q300L.