![]() |
Achtergrond - World of Warcraft Classic - Veel socialer dan de huidige versie Tijdens de afgelopen BlizzCon spraken we met John Hight en Brian Birmingham. Zij zijn executive producer en technical lead van World of Warcraft Classic, dat in 2019 uitkomt . |
Waardige opvolger van Legion. Sommige mechanics werken nog niet helemaal lekker, maar dit is bij elke expansion aan het begin. Vooral de questlines zijn van hoog niveau en de atmosfeer van de zones ook. Ik speel dit spel sinds Cataclysm en ik ga nog lekker door in Battle for Azeroth.
Opnieuw weer een sterke expansion voor WoW. Keek er een beetje tegen op na hoe geweldig Legion was maar BFA voelt voor mij al een stuk beter.
Feit dat dit product 3,4 miljoen keer verkocht is bij lancering bewijst maar eens weer hoe populair dit spel is. Heb het spel zelf altijd trouw gespeeld en nu ook weer deze expansie.
Wat een stilte rond deze nieuwste uitbreiding... Bij de launch van de vorige, Legion, heb ik nog uitgebreid gewaarschuwd voor de teloorgang en werd daarop afgebrand. De kudde lemmings bleek op hol geslagen en rende toen blind achter de Legion-hype aan. Nu speelt niemand meer WoW.