Tweakers
De Samsung Galaxy Tab A van 2016 is er in een versie met simkaartslot en eentje met alleen wifi-functionaliteit. Op werkelijk alle gebieden scoort deze tablet een dikke voldoende voor zijn prijsniveau. Zo heeft hij een stevige en strakke behuizing, houdt het bijzonder lang uit, is snel en heeft een prima scherm. Grote nadelen hebben we niet gevonden bij het doen van onze tests. Lees verder »
Gemiddelde gebruikersscore
zeer goede tablet, enkel spijtig van de hardware-homeknop. Er werd bij mijn toestel gratis een auto-cradle geleverd zodat je het toestel kan ophangen. Zeer goede ontvangst (wifi/4g)
Trash
Juni 2018 gekocht. Uitstekende tablet, 32 GD, draait erg soepel. Biedt veel waar voor zijn geld: prima accuduur, super scherp & mooi scherm. Vergelijkbare Ipad oid was 1.5-2x zoveel duurder geweest. En Android: veel vrijer te gebruiken met apps die echt de hardware aanspreken, bij iOS vaak probleem...
Zo jammer maar ook irritant dat na 2 1/2 jaar de lampjes stuk gaan en de tablet onbruikbaar wordt. Weg kunnen gooien. Ben ik de enige die dit overkomt?
Na_ongeveer_4_jaar_is_helaas_mijn_Samsung_Note_II_kapot_gevallen_en_qua_updates_werd_hij_toch_al_verwaarloosd_dus_tijd_voor_iets_nieuws._Bellen_doe_ik_zelden_maar_wel_veel_surfen_en gamen_onderweg. De Tab A 2016 is hiervoor ideaal want je kan nog steeds bellen en door het grote scherm gaat gamen en surfen veel prettiger. Daarnaast heeft hij ook een flinke accu waar je makkelijk een hele dag NON STOP op kunt gamen en films kijken! Nu_2_weken_verder_nog_steeds_helemaal_tevrede_met_het_toestel.