Gemiddelde gebruikersscore
“Knetter, wat een beeld” was mijn reactie toen ik een 4K HDR documentaire keek op de monitor. Een monitor met een 27 inch 4K HDR scherm. De dunne bezels, en de elegante voet zorgen voor een mooie en luxe uitstraling. Een goede monitor, maar is hij de €530 wel waard?
Gezien de huidige markt én de kracht van dit scherm, is deze het geld dubbel en dwars waard. De huidige 4K schermen mét USB-C zijn niet goedkoper te krijgen. Die grote adapter voor de stroomtoevoer en ietwat slechte geluidskwaliteit uit de speakers, moet je maar op de koop toe nemen.
Op zoek naar een betaalbaar HDR scherm met USB Type-C ondersteuning? Dit scherm biedt beiden. Games zien er beter uit met HDR, maar Windows ondersteuning hiervoor is minder. Goede kijkhoeken, heeft dunne randen en prima te verstellen, maar heeft wel last van wat backlight bleeding. Kortom: prima scherm!
Prachtige 4K IPS monitor met een strak design.
De LG 27UK850 is een fantastische 4K monitor. Makkelijk in elkaar te zetten, stevig maar toch elegant, met een prettig OSD menu en prachtig beeld. HDR is vooral leuk voor games. Ingebouwde speakers klinken als ingebouwde speakers. De power brick is wat aan de grote kant.
LG maakt prachtige (IPS) monitoren. Ook deze keer stelt LG niet teleur. Deze monitor ondersteunt 4K 60Hz via HDMI, DisplayPort en USB-C. En als kers op de taart heeft de monitor ook nog eens HDR10 support! Daarnaast is de bouwkwaliteit om u tegen te zeggen. Kortom: zijn geld wel waard!
Prachtig scherm met een redelijk stevige constructie, jammer van de enkele usb-c en witte achterkant. Ook de externe voeding is een beuker.
Super scherm. Lekker groot, helder en een hoge resolutie. Door USB-C ideaal voor onze toepassing, namelijk de werkplek van mijn man, met een bedrijfs-laptop (HP elitebook 840g5) en onze eigen MacBook. Slechts een kabel aansluiten aan een van de laptops en alles werkt: stroom, beeld, geluid, en externe USB-a devices
Prachtig scherm, prachtig beeld mét USB-C power en beeld over dezelfde kabel. De kleurechtheid is echt uitstekend. zelfs zonder al teveel calibratie.
Goede kwaliteit scherm. Hoge helderheid en mooie kleuren. Het scherm zou dus HDR moeten ondersteunen en voor zover ik heb kunnen ontdekken ondersteunt het scherm in ieder geval 10-bit, maar zwart-waardes zijn niet hetzelfde als 'echt' HDR (ondanks dat alsnog zeer goede zwart-weergave).