Reviews door gebruikers

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren

De Zoef Sien is een leuk robot tussen het instap en middensegment in. Net wat betere prestaties dan de budget modellen, net wat meer features (basisstation, schema instellen, afstandsbediening, dweilen). Voor-/nadelen van de Zoef mbt garantie en onderdelen tov zelf importeren (met evt btw/kostenperikelen) mag je zelf afwegen.

Pluspunten

• Prijs-prestatieverhouding lijkt op basis van 15 robotstofzuigers netjes. Wat beter dan de ~100-150 eur instappers, wat minder dan bijv de ~400 eur Neato D3
  • Prima prestatie op harde vloeren, zeer redelijke prestatie op laagpolig tapijt / kleed.
  • Featureset netjes: basisstation, afstandsbediening, schema's instellen, dweilen, zone afbakening meegeleverd (1x)
  • Geluidsproductie redelijk in lijn met de rest, geen positieve of negatieve uitschieters.
  • Beschikbaarheid onderdelen.

Minpunten

• 70 euro meerprijs boven de Emma (zelfde basis, maar dan zonder dweil en zoneafbakening) lijkt die mogelijk nog wat interessanter te maken, maar nog niet kunnen bevestigen.
  • Chinese OEM's zijn niets nieuws, maar op de eerste pagina bij Ali naar voren komen maakt het wel heel duidelijk. Meerprijs boven zelf importeren is aanzienlijk (100e), maar m.i. ook niet onredelijk met het oog op btw, importkosten, en het feit dat je van Zoef garantie krijgt

4 oktober 2018 Rapporteer

Zoef Robot Sien

Verbazing omdat we met de Dyson regelmatig goed het huis zuigen en dat Sien van ZoefRobot.nl er nog zoveel extra van de vloer en uit het tapijt komt. Afstandbediening geeft gemak, met programma, zelf starten. Al met al een degelijke zuiger, met de juiste eigenschappen tegen een goede instap prijs.

Pluspunten

• Goede kwaliteit/prijs
  • Voordelige koop
  • Goede kwaliteit
  • Veel mogelijkheden
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

• Kabels goed langs de plint

18 september 2018 Rapporteer

Zoef Robot Sien

Heb Sien nu en half jaar. Echt eerder aan moeten schaffen. Werkt perfect. Heerlijk een vloer zonder haren van mijn katten. Een maal geprogrammeerd en gaat nu lekker aan de slag als ik er niet ben. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het een super aankoop vind.

Pluspunten

• Zuigt goed
  • Handig voor katten haren
  • Handig in gebruik

Minpunten

• Geen

Zoef Robot Sien

Wat een baggerproduct. Negeer deze en ga voor een beter merk waarbij de robot daadwerkelijk een mapping van de kamer maakt! De klantenservice is erg inschikkelijk, helaas is een goede klantenservice niet voldoende als het product gewoonweg slecht is.

Pluspunten

• Klantenservice

Minpunten

• Tijdens de ronde herkend de robot zijn basisstation niet (sleurt deze de kamer door)
  • Wanneer de robot vooruit vast komt te zitten rijd deze achteruit. Echt komt deze aan de andere kant vast te zitten en geeft hij een storing (9/10x in mijn geval)
  • Kan alleen vooruit "kijken"
  • Geeft niet de indruk enigzins aan pathfinding te doen
  • Matige bouwkwaliteit (defecte accu gehad, nu is het rubber los van een wieltje en is het ding effectief nóg minder bruikbaar)
  • Dweilfunctie? Schrap die gelijk maar!

1 van 5 sterren (Waardeloos)

Heb jij ook een Zoef Robot Sien?