Gemiddelde gebruikersscore
Ideaal als je 5.1 surround wilt, maar niet permanent speakers door je hele huis wilt slingeren. Geluid is uitstekend. HDMI ARC icm HDMI-CEC is ideaal om alles met 1 afstandsbediening te bedienen.
De JBL Bar 5.1 een prima middelmoot onder de surround soundbars.
Matige kwaliteit. Treble niet aanpasbaar. Bas overheerst en wanneer je het volume van de subwoofer omlaag doet blijft er een blikkerig geluid over. Daarnaast zijn er een aantal behoorlijk vervelende fouten gemaakt bij het ontwerpen van deze bar.
Ik heb vanaf het begin al last dat arc steeds uitgaat, of de hele speaker uitgaat, en niet meer aan wil.
Ook al eens terug gestuurd naar jbl zonder resultaat.
Nu van lg tv overergestapt naar philips. Nu weer allemaal vreemde kuren.mute gaat vanzelf weer uit.
Mute gaat vanzelf aan, geluid wordt opeens over geschakeld naar tv inplaats van de speaker. En ook weer arc gaat uit, en hele speaker gaat uit en kan niet meer aan. Het is een probleem dat bijna dagelijks voor stress zorgt, ik kan dit ding absoluut afraden.
Hij is uiteraard goed aangesloten.
Goede betaalbare full surround set.
Goede subwoofer en handige afneembare surround speakers, die ook via micro-usb op te laden zijn. Wel belangrijk de juiste geluidsinstellingen voor de bron instellen (movie/music/voice etc.) Sub niveau is overigens gewoon in te stellen, net zoals surround niveau, via de afstandsbediening.
Mooi vol geluid, aangesloten via ARC en ik mis de middentonen niet zoals ik in sommige andere reviews lees. Het is makkelijk en snel aangesloten ook zijn de draadloze achterspeakers ideaal. Aangeschaft voor onder de 400 euro met behulp van ING rentepunten en de prijs kwaliteit is boven verwachting!
Ik heb deze bar via de ING winkel voor €399 gekocht. Ik ben geen audiophile, ik had bijvoorbeeld geen idee wat middentonen nou precies waren. Dat heeft deze set mij geleerd, want deze ontbreken volledig. Zelfs films kijken is gewoon echt niet te doen.
Na 2 dagen de set teruggestuurd.
Gemaakt als soundbar waarbij je bij een film de speakers los haalt en achter je plaatst. Bij ING met rentepunten betaalbaar, beste in de 400 euro klasse in dat geval. Ik heb er veel plezier mee.Nadelen,lage tonen ook vanuit subwoofer, geen aanpasbare equalizer (alleen voorgeprogrammeerd), mist middentonen. Maar zeker tevreden.
Prima geluid met enorme bass. Treble had misschien iets harder gemogen. Achter speakers doen wel te kort als je 5.1 wilt gaan luisteren. Ze geven weinig geluid en vallen niet op. Aansluiten was echt heel makkelijk. stekker erin en kabels aansluiten die je wilt gebruiken.