Gemiddelde gebruikersscore
Perfect prijs/kwaliteit verhouding! Goed geluid en goedkoop voor true wireless!
Handige oordopjes, mijn eerste paar volledig draadloze oordopjes. Gekocht vanwege de irritante kabels tijdens het sporten in de sportschool en omdat deze goedkoper waren dan oordopjes van bekende merken. Een kleine gok die goed heeft uitgepakt, gewoon een goed product.
Zijn prima oordopjes. Alleen inmiddels kan je beter krijgen voor 20-40 euro.
Ik ben erg teleurgesteld in de hanteerbaarheid van de oordopjes.
Ik krijg ze niet uit het doosje gepakt omdat ze te glad zijn.
Vorige uitvoering was veel beter hanteerbaar
Tijdens het kijken van een filmpje van 5 minuten heeft hij zekers minimaal 5 x van die haper momenten waar het geluid telkens stukjes wegvalt ofdat alleen links of rechts te horen.
De audio vertraging is ook erg irriterend een delay van 0.5 seconde is erg vervelend tijdens een video
Oordopjes van hoge kwaliteit. Geluid is helder, fijne bass. Het materiaal is stevig. Makkelijk te gebruiken.
Na een jaar wilde het linker oordopje niet meer opladen, waardoor de hele set niet meer aanging. Contact gehad met leverancier Rolfstone en kreeg kosteloos een nieuwe set toegestuurd. Goede service.
Prima oordopjes.
De eerste die ik kreeg bleken niet goed met elkaar te verbinden, na overleg met Rolfstone een aantal dingen geprobeerd.Toenn de oordopjes kosteloos vervangen. Deze werken prima en hebben een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. En bovenal, de service van Rolfstone is fantastisch. Heel fijn dat alles gewoon in Nederland is.
Rolfstone Neo draadloze kleine oordopjes top product. Aanrader. Eerdere draadloze oordopjes Happy Plugs hadden af en toe irritante storing op linker oortje. Bij Rolfstone besteld, snelle levering. Via email werd levering aangemeld inclusief een tijd! Klasse service. Product is van goede kwaliteit, goed geluid en goede pasvorm.
Goed geluid echter levensduur valt zwaar tegen. Garantie slechts 1 jaar. Bij klacht hierover krijg je 2 tientjes korting op nieuwe aankoop.
Verstandige consument laat zich niet twee keer in de maling nemen.
De oortjes hebben een goed geluid, een behoorlijk draadloos bereik en mooi doosje om ze makkelijk in op te laden.
Goed onderzoek gedaan naar prijs, kwaliteit en esthetische vormgeving.
Goede koop en overtreffen mijn verwachtingen. Leuk dat het een klein Nederlands bedrijf is. Makkelijk bereikbaar voor een vraag. Aanrader!!
Goede geluidskwaliteit. Alleen de luisterduur is matig. Kom net aan de 2 uur i.p.v. max 5 uur bij niet te hoog volume. Bij 4 uur luitsterduur had ik nog geaccepteerd, maar 2 uur is wel karig.
Fantastiche earbuds!
Geluidskwaliteit is verrasend goed, en vol met natuurlijke bas, mits je de juiste eartips gebruikt.
Groot draagcomfort, ook bij sporten blijven ze goed zitten.
Speeltijd prima, en laden snel op in het fraaie doosje.
Ogen robuust.
Hoop dat ze lang meegaan want ik wil ze niet meer missen.
Mooi uiterlijk, connectie is niet fantastisch maar goed genoeg en batterij is ruim voldoende.
Edit: Het rechter oortje ging na 3 maanden kapot, Een appje gestuurd binnen 5 minuten antwoord en na een gesprek van 20 minuten had de volgende dag een nieuw paar oordopjes in huis. Kortom top service.
Mooie prijs- / kwaliteitsverhouding. Oplaadindicator van het laadstation/opbergdoosje ging niet meer aan, toen maar een email naar RolfStone's support gestuurd, en een paar dagen later vond ik een nieuwe opbergdoosje in mijn brievenbus. Prima service, maar daar kom je pas achter, als er "iets" aan de hand is.
Geweldige ervaring met de service van rolfstone nova
Met een zeer vriendelijke en hulpvaardige medewerker op de tel appGesproken over mijn oordopjes.
De baterij was stuk gegaan, na dik een jaar
Binnen een dag nadat ik ze had opgestuutd
Direct nieuwe gekregen
TOP SERVICE THANKS
Prima product voor een goede prijs. Heel prettig dat er verbinding met mijn mobiel wordt gemaakt zodra je de oortjes uit de oplader haalt.
Initieel zeer tevreden, maar na een half jaartje is het bijna onmogelijk om de oordoppen nog op te laden.
Zeer snelle levering en een goede service bij rolfstone
I absolutely love the Rolfstone buddies. After owning and testing several earbuds and headphones for over 14 years from several A-brands like Sony, Sennheiser, Phillips, Audiotechnica, … I have finally found the ultimate audiobuddies that I take with me everywhere I go.
Eerste ervaringen waren super goed, je krijgt waar voor je geld. Het geluid is prima en helder, helaas toch 1 defecte oordop na korte tijd.
Binnen een dag hebben zij mij twee nieuwe oordoppen toegestuurd. Kort om gewoon super netjes opgelost door hun.
Waar maak je dat nog mee;)
De Rolfstone Nova is perfect tijdens het uitvoeren van je favorite sport.
In de sport school heb je geen las van omgevingsgeluiden wat ik zelf heel fijn vindt.
Het geluid is goed, met een equalizer heb ik het wel aangepast diepere bass.
Dit is een app die je kan downloaden.
Geluid loopt achter tijdens video en games waardoor het product alleen voor muziek is te gebruiken. Na 1 week werkte de knop op het rechteroortje niet meer en na 2 weken laadt het linkeroortje niet meer op in de bijbehorende case. Een keer of 15 gebruikt en kapot. Weggegooid geld.
Super mooie kleine oortjes en helemaal draadloos.
Ik ben er erg blij mee, eindelijk niet meer dat gedoe met die draden in mijn ras.
Ook blijven ze heel goed zitten.
Eigenlijk geen opmerkingen, zal ze aan iedereen aanbevelen.