Verschikkelijk product, reset na elke shutdown. Dit product kan niet onthouden hoe jij een profiel programmeert.
Na elke shutdown reset het de settings die je hebt ingevoerd.
Waarschuwing, tenzij je telkens opnieuw fancurves per fan wil gaan instellen na elke shutdown, dit product niet kopen!!!
Fijne fancontroller die via je pc te besturen is. Dit laatste vond ik belangrijk bij mijn aanschaf. Verder doet hij zijn werk gewoon goed.
Werkt en doet wat het moet doen, en meer. Dat meer ben ik persoonlijk niet echt van gediend. De software is iet wat te uitgebreid en in idle verbruikt dat programma de meeste cpu. Raad ik het aan? ja, je hebt niet veel andere keuze maar de software.. Phff.
Fantastisch product, werkt enorm fijn. De CAM software zorgt ervoor dat je alles heel fijn kan beheren. Elke fan kun je een naam geven, waarna je fan curves kan instellen, je fans op fixed zetten of zelfs hun adaptive mode gebruiken, een modus die rekening houdt met koeling en geluidniveau's.
Prima product, redelijk duur maar het werkt perfect :)
Alle fans (3 / 4 pins) allemaal makkelijk aansturen via de CAM software (die tegenwoordig wel goed werkt, exclusief de app).
Eindelijk, deze werkt met m'n Threadripper 1950X. Via de software kan je per ventilator, of allemaal samen, de snelheden instellen. Jammer dat de software vol bugs zit en je stapjes van minstens 5% in RPM moet maken. Microfoontje heb ik nog niet getest.