![]() |
Review - MSI GTX 1080 Ti Trio - Van twee naar drie ventilators Als laatste fabrikant gaat ook MSI over op een koelerontwerp met drie ventilators voor zijn high-end videokaarten. Wij legden de nieuwe Trio- naast de oude TwinFrozr-koeler. |
MSI voegt nog een smaakje GTX 1080 Ti toe, en da's geen onaardig smaakje ook! Was het nodig naast de uitstekende Gaming X? Nop. Maar als je liever drie ventilatoren wilt, warm wordt van 1% meer-prestaties of dit nieuwe nog wat dikkere design tof vindt: waarom niet?
Lees onder ----->
Super dikke videokaart.
Ook in 2021 nog steeds een beest van een kaart.
Super stil en super krachtig.
Deze kaart heb ik nu 1,5 jaar in het bezit, en ik ben nog geen enkel spel tegen gekomen waarin deze kaart niet alles op max kan draaien op 1080p. 4k Komt deze kaart ook redelijk mee in de meeste spellen, alleen heb je dan niet een constante 60 fps.
Performance is uitstekend en is in idle onhoorbaar.
Tot dusver de mooiste 1080 Ti die ik op de pijnbank heb gehad. Beestachtige bouwkwaliteit, leuke RGB effecten en impressive...most impressive.
Vind het een super mooie kaart. Ik wou eigenlijk de Lightning Z SLI, maar kon geen 2e kaart vinden.. Dus ben ik overgestapt naar de Trio (2way). En zeker geen spijt!