Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
9 augustus 2006 Rapporteer

Op aanraden van de verkoper (toen ik de nieuwe pc wou kopen), heb ik deze gekocht, onder een sempron 3400+ @ 2.15 ghz (eerst 2.2), met 512 mb ram en 2 hd's, in een Sweex kast met 300W voeding. Eigenlijk ben ik er wel tevreden over, maar voor het iets zwaardere gamen zou ik toch een GT nemen. Maar met de 2 17" schermen die ik er nou op heb staan, mag ik niet klagen!

Zoals ik al zei: 1x analoog, 1x DVI en 1x tv-out (allemaal in gebruik), levert weinig problemen op, en het is ook erg handig als je aan het gamen bent, dan kan je namelijk zien wat mensen op MSN bijvoorbeeld allemaal typen.

De prestaties zijn dus goed, maar als je echt veel gamed, zou ik toch wat meer investeren en een GT kopen. Mooi helder beeld, alleen COD2 moet je toch op een wat lagere resolutie zetten, anders trekt hij het niet.

Ook heb ik hem nog overgeclocked, maar door mijn 2 schermen liep dat niet lekker, en heb ik hem uiteindelijk maar weer terug gezet, naar de standaard. Overclocken ging bij mij tot 425 core en 550 memory. Het geheugen bleef dus wat achter.

Op aanraden van een vriend, heb ik dmv RivaTuner de overige 4 pipelines unlocked, wat weer een hoop punten scheelt in 3dMark. Meer heb ik er niet aan gedaan/durven doen.

De drivers zijn gewoon...

Pluspunten

• Stil
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • De extra pipes die erop zitten
  • De prijs

Minpunten

• Overclockbaarheid van het geheugen
  • Wordt warm wanneer overgeclocked

11 april 2006 Rapporteer

Ik heb sinds 2 maanden deze kaart in mijn bezit en vond het nu wel eens tijd om er een survey over te schrijven. Ik gebruik de videokaart op een DFI Infinity NF2 ultra 400 plank icm met een Sempron 2800+ @ 2,1 ghz en een reepje 512 mb geheugen. Waarom deze kaart? Ik had een niet al te groot budget tot mijn beschikking en wilde wel weer eens een nvidia kaart. Hiervoor gebruikte ik namelijk een Radeon 9550GE. Waarom Asus? Ik heb tot nu toe altijd al mijn videokaarten van Asus gehad omdat ze niet de duurste zijn en ik er goeie ervaringen mee heb. Overklokbaarheid. Momenteel heb ik de core van 300 naar 430 wat een max temp van 47 graden geeft onder full load. Op een een of andere manier vertrouw ik deze temp niet maar ik heb nog geen problemen...

Pluspunten

• Goeie prestatie voor de prijs
  • Lekkere core voor de overklok!
  • Purevideo
  • DVI

Minpunten

• Slecht overklokbaar geheugen

6 juli 2006 Rapporteer

De kaart word gebruikt in combinatie met:
- AMD Sempron 1.8 GigaHerz
- ASUS K8V-MX

De videokaart heeft een zeer slechte stock-koeler, waardoor hij in een niet-actieve windows XP al 40 graden celcius word.

Daarom heb ik er meteen een andere koeler op gezet, waardoor hij, overgeclockt tot 450 GPU in de standby draaide op zo'n 29 graden celcius!! ik heb hem wel eens verder overgeclockt, maar voor dat kleine beetje dat je verder gaat krijg je zeer veel warmte terug.

In games als FarCry, COD2 en Battlefield 2 word hij ongeveer 37-42 graden, wat niet slecht is gezien de eerdere prestaties. Ook is de nieuwe koeler een goede oplossing voor mensen die van wat stilte houden.

Voor de prijs (€99,- , bij de MyCom-winkel) is het een goede kaart, die goed overclockbaar is d.m.v. ASUS-smartdoctor.

Pluspunten

• Redelijk stil (met stock-koeler)
  • Goed over te clocken (tot bijna 200 MHZ)

Minpunten

• Moeilijk een goede vervanging voor de vent te vinden
  • Groote van de kaart

Heb jij ook een Asus GeForce 6600 256MB (AGP, DVI), N6600/TD/256MB?