Gemiddelde gebruikersscore
Complete printer/scanner/kopieerde voor weinig
1,5 dag bezig geweest met het installeren van de printer. Ook in de twee jaar dat hij werkte veel issues gehad. Gisteren geprobeerd aan mijn nieuwe laptop te verbinden, weer halve dag verder. Klantenservice weigert te helpen omdat ik buiten de garantieperiode val. Niet meer kunnen koppelen, bij grofvuil gezet.
Installatie op wifi via MacOS was een ramp. Documenten afdrukken werkt wel goed. Tot mijn verbazing kon ik niet naar een email adres scannen, dus je hebt altijd je pc nodig. Kwaliteit foto's is slecht, je ziet altijd "lijntjes". Opnieuw alignen, ander papier of andere cartridges helpen daar niets aan.
Deze printer is een genot om mee te printen. Na de aanmelding op het Wifi netwerk, ook al in één keer gelukt.
Wij hebben deze online bij BCC bekeken en besteld. De belofte van BCC dat de printer de volgende dag bezorgd zou worden, is uitgekomen.
Heel lastig om door de bomen het bos te zien in deze categorie printers. Aanbieding bij Mediamarkt. Aansluiten gaat zonder problemen, interface stuk moderner dan van mijn vier jaar oude Canon, die met code B200 de geest gaf. Pas paar dagen in bezit, gaat te nu toe goed.