Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
24 augustus 2007 Rapporteer

Ik ben over het algemeen zeer tevreden over deze laptop, maar ik heb net zoals de vorige reviewschrijver mijn bedenkingen over de bouw van de laptop. Net zoals hem heb ik identiek hetzelfde probleem, een scheurtje aan de buitenkant van het scherm, klein begonnen maar nu al een grote scheur. En ik gebruik de laptop echter bijna enkel op een bureau dus het is niet van hem te transporteren ...
Wat de prestaties betreft, ik ben vooral bezig met grafische toepassingen en ik kan met gemak photoshop, indesign en illustrator te samen gebruiken, dit gaat vlot.
Wat er in de vorige review stond over het geluid, kan ik alleen maar beamen, de ventilator begint te zoemen een kwartier nadat je de laptop aanzet en hij stopt vrijwel niet meer. Je kan hem wel uitschakelen, maar of dit goed is ??

Pluspunten

• Groot scherm, mooie beeldkwaliteit, handig toetsenbord, dun design (wat misschien ook een nadeel is, --> scheur ?)

Minpunten

• De laptop is zeer kwetsbaar, na enkele maanden gebruik verscheen er al een scheurtje aan de achterzijde van het scherm

21 juni 2005 Rapporteer

Aanvankelijk was ik tevreden over deze computer. Na hem enige maanden in gebruik te hebben als desktop, valt mijn oog ineens op een vreemde streep aan de buitenkant van het scherm. Bij nader onderzoek blijkt dat er een haarscheur in de aluminium behuizing te zitten. Ondanks dat ik weet dat er geen gekke dingen mee gebeurt zijn bekijk ik de laptop van alle kanten, Nergens zie ik ook maar de kleinste aanwijzing die de scheur kan verklaren? Het kan dus niet anders dan een materiaal of ontwerpfout zijn, de scheur bevind zich in het krachtveld welke ontstaat bij het dichtklappen van de laptop. Op zoek naar een servicenummer valt mijn oog ook op de terugroepactie voor de batterijen ? Daar kom ik dus bij toeval achter. Bij de helpdesk blijken ze...

Pluspunten

• Het best is een prettige laptop.
  • Mooi breed scherm, fijn toetsenbord.
  • Een handig knopje om de ventilator in geluid te dimmen.

Minpunten

• Slechte bouwkwaliteit.
  • De batterijen gaan voor de terugroep actie.
  • De behuizing schuurt, oorzaak waarschijnlijk constructie of materiaalfout

2 van 5 sterren (Slecht)

Heb jij ook een Fujitsu Siemens Amilo M-1425 (P-M 735; 512MB; 60GB; DVD±RW; 15.4"TFT; WXP Home)?