Hoofdcategorieën
Device Settings
Halo 3, Xbox 360

Halo 3, Xbox 360 review door Format-C

Actie, Shooter-game voor de X360
SKU: 9UE-00027, DF3-00063, EAN: 0882224482424, 0882224807678, T.net ID: 164840, Prijs: 11,84

Review door Format-C, zondag 9 januari 2011 - views: 33

94K karma
Algemeen Score: 2 Gameplay Score: 2
Beeld Score: 2 Geluid Score: 3
Besturing Score: 3 Prestaties Score: 3
Replaywaarde Score: 1 Stabiliteit Score: 3
Prijs Score: 3

Dit is een 'simpele' productreview. Dit houdt in dat er alleen een beoordeling is gegeven op de criteria en geen inhoudelijke onderbouwing is gegeven. De gebruiker kan dit eventueel in de toekomst nog uitbreiden. Bekijk de aankondigingen over de simpele productreviews en de de sterwaarderingen voor meer informatie.

Je bent gek. De replaywaarde is juist een van de toppunten van halo. Het geluid is samen met een heel orkest opgenomen. Wat is er mis met de prestaties? En stabiliteit? Volgens mij probeer je gewoon de rating van halo wat onderuit te halen.

Ik ben niet gek. Ik geef mijn persoonlijke mening. Ik probeer helemaal niks onderuit te halen. ;)

Ik heb de besturing, de prijs, het geluid, de prestaties, en stabiliteit beoordeeld met een voldoende, en de replaywaarde met 1 ster, omdat ik 1x spelen eigenlijk al teveel vond. Ik vond het gewoon geen leuk spel.

Grafisch leek het nergens op (helemaal geen textures, low res graphics), en de gameplay vond ik ook 3x niks, vandaar dat ik die beoordeeld heb met onvoldoende.

Meningen verschillen, maar ik vond het niks.

[Reactie gewijzigd door Format-C op maandag 31 oktober 2011 14:38]

Inlog formulier

Je moet inloggen om te kunnen reageren. Als je nog geen account hebt kan je je hier registreren.

Onveilig slotje Gebruik regulier loginformulier om in te loggen via beveiligde verbinding.

Reactie formulier
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011