Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Cooler Master GM Series. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
21
Score: 4
41
Score: 3
6
Score: 2
0
Score: 1
2
70 reviews - Pagina 1 van 3
Neoc98 27 maart 2016

Cooler Master GM G550M

Uitstekende voeding voor zijn prijs. Nog nooit ontevreden geweest bij de aankoop van een Cooler Master product. Het kan zijn dat de LED van de power knop van de behuizing verkeerd om werkt. In ieder geval heb ik na een ander moederbord geen problemen meer gehad.

Pluspunten

  • Geluid komt niet boven de cpu of gpu uit
  • Semi-modulair
  • Goedkoper en even effectief als een modulaire psu
  • Gevlochten kabels
  • Strak design
  • Cooler Master garantie

Minpunten

  • Gebogen SATA power aansluitingen, lastig bij mounted storage
  • SATA kabel is vervelend weg te werken

Eindoordeel

Score: 5
Hitman1O1 31 januari 2018 Product gekocht

Cooler Master GM G650M

Goede voeding, verwachte Cooler Master kwaliteit. Ventilator is niet luid en heb nergens last van gehad. De prijs is prima voor 650 Watt én een betrouwbare naam. Semi-modulair is altijd een beetje jammer, maar leverde geen problemen bij het bouwen. De lange termijn zullen we nog moeten afwachten.

Pluspunten

  • Niet luid
  • Geen problemen

Minpunten

  • Semi-modulair

Eindoordeel

Score: 5
murkemur 16 januari 2018 Product gekocht

Cooler Master GM G750M

Mooi zwart design en een stille voeding. Doet wat hij moet doen, de 4 uitbreidingselementen zijn erg fijn. Heeft de standaard koeling maten en is erg makkelijk te bevestigen met 4 kleine zwarte schroefjes die worden meegeleverd.

Pluspunten

  • Zwart
  • Stil
  • Kabelmanagement
  • Prijs

Minpunten

  • Niet gevonden

Eindoordeel

Score: 5
Xavorithre 5 juli 2017 Product gekocht

Cooler Master GM G450M

Prima voeding voor een goede computer. Ik gebruik hem 24/7 voor mijn server en waardeer dan ook het 80 Plus Bronze certificaat voor deze prijs.

Pluspunten

  • Semi-modulair
  • Efficientie (80 Plus Bronze)
  • Stil
  • Simpel maar effectief

Minpunten

  • Semi-passieve fan was leuk geweest

Eindoordeel

Score: 5
CT 2 juni 2017

Cooler Master GM G750M

Gekocht om 4 gpu's aan te sturen en dat doet het ding prima, alleen de 6+2 pins zijn niet modulair (alleen de sata power cables) en er zijn 2 kabels met 2 6+2 aansluitingen, die zitten alleen wel erg dicht op elkaar.

Pluspunten

  • stil
  • semi-modulair

Minpunten

  • weinig speling tussen 6+2 aansluitingen

Eindoordeel

Score: 5
Zamoraak 21 januari 2017

Cooler Master GM G550M

Prima voeding voor zijn prijsklasse. Semi-modulair, kabels zijn goed gesleeved. De CPU kabel is wat aan de korte kant, perfect voor mijn µATX kast maar kan problemen opleveren in grote kasten bij het netjes wegwerken. Stil en ziet er neutraal uit.

Pluspunten

  • Semi-modulair
  • Stil
  • Gesleevede kabels

Minpunten

  • CPU kabel aan de korte kant voor grote kasten

Eindoordeel

Score: 5
Bishiii 11 oktober 2016

Cooler Master GM G750M

Mooi mat zwart, dus het valt niet op als je een windowed case heb.

Pluspunten

  • erg stil!
  • Voelt en ziet er uit als een kwaliteitsproduct (wat verwacht je anders van CM)

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
ItsNotSimple112 19 mei 2016

Cooler Master GM G550M

Ik heb deze voeding aangeschaft omdat ik een nieuwe build wilde en dus gelijk alles nieuw wilde hebben. In vergelijking met mijn oude voeding de OCZ Fatal1ty 550W is deze voeding iets stiller en compacter van formaat. Het is een mooi stil en leuk ding :) en doet het goed.

Pluspunten

  • Modulair en Sleeved
  • Nette voltages binnen de marges
  • Stil
  • Lange ATX en PCI-E kabels
  • 5 jaar garantie

Minpunten

  • Behuizing voelt "goedkoop" aan
  • maar 3 kabels meegeleverd 2 x sate en 1 x molex

Eindoordeel

Score: 5
Langoor23_ 26 april 2016

Cooler Master GM G550M

Goede voeding, als vervanging gekocht voor mijn defecte voeding. Is erg stil en solide voor de prijs, ook leuk is dat de voeding 80+ bronze en modulair is :) erg tevrenden mee, kan zeker aanraden

Pluspunten

  • Stil
  • Voelt goed aan
  • Modulair
  • 80+ bronze
  • Prijs
  • 5 jaar grantie

Minpunten

  • Ik vind het jammer dat de CPU connector geen platte kabel is
  • de cpu/gpu/moederbord connectors zijn "regenboogkleur"

Eindoordeel

Score: 5
mrtijn 31 maart 2016 Product gekocht

Cooler Master GM G550M

Goede PSU, ik gebruik 'm nu al bijna drie jaar in mijn homeserver zonder problemen.

Pluspunten

  • Modulair
  • Stil
  • Prijs

Minpunten

  • Geen (naar mijn mening)

Eindoordeel

Score: 5
JustRosa14 14 januari 2016

Cooler Master GM G550M

Erg goede voeding. Lekt niet, werkt goed, en alle kabels die nodig zijn zitten er in. Alleen de kabel voor mijn SSD moest ik extra bijprikken. Daarnaast voldoende stroominvoer, en hij wordt niet te warm.

Pluspunten

  • Maakt weinig lawaai
  • Wordt goed gekoeld
  • Stabiele stroominvoer

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Johan9711 28 november 2015

Cooler Master GM G450M

Kwalitatief prima voeding, voor mensen zonder window is de Antec VPF 450 Watt interessanter. Werkt prima in mijn gamesysteem, ik heb slechts een i3 met 960 er aan hangen, maar een 970 met i5 moet ook makkelijk kunnen.

Pluspunten

  • Gesleevede kabels
  • Semi modulair
  • Stil

Minpunten

  • 6+2's niet modulair

Eindoordeel

Score: 5
g1ns 28 oktober 2015 Product gekocht

Cooler Master GM G550M

Goede kwaliteit

Pluspunten

  • Semi
  • Vrij stil

Minpunten

Eindoordeel

Score: 5
Littlebigsultan 28 augustus 2015

Cooler Master GM G550M

semi modulair maar je hebt alleen de kabels die je MOET dusja. heel stil :) geen problemen mee gehad soms alleen een te kleine kabel maar dat is eff je best doen met cable managment

Pluspunten

  • Modulair
  • Stil

Minpunten

  • Niks

Eindoordeel

Score: 5
DanK 4 juli 2015

Cooler Master GM G550M

Doet gewoon wat er van hem gevraagd wordt!

Pluspunten

  • Modulair
  • Prijs
  • Vrij stil

Minpunten

  • Nog niks

Eindoordeel

Score: 5
Jermo Arensman 3 juli 2015

Cooler Master GM G650M

Goede kwaliteit voeding voor de prijs. Heb de voeding nog niet zo lang maar nog geen problemen.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit voor prijs
  • 650 watt en 80+ bronze voor prijs
  • semi-modulair voor prijs

Minpunten

  • cpu power kabel en 24pin kabel echt te kort voor goed kabelbeheer in mid-tower behuizing
  • verder nog geen

Eindoordeel

Score: 5
Nielsjes1234 30 juni 2015

Cooler Master GM G550M

Voor deze prijs een uitstekende voeding! Moduliar dus geen gepruts met losse kabels in je kast en bijna niet te horen.

Pluspunten

  • Modulair
  • Prijs
  • Stil

Minpunten

  • geen tot nu.

Eindoordeel

Score: 5
Raiven 19 februari 2015

Cooler Master GM G750M

Ik heb al jaren een cooler master voeding, super betrouwbaar en gaat jaren mee !

Pluspunten

  • Stil
  • Compact
  • Eenvoudig te installeren

Minpunten

  • Kan stof moeilijk kwijt via de onderkant van de computerkast

Eindoordeel

Score: 5
Centelte 19 januari 2015

Cooler Master GM G550M

Zeer fijne voeding. Is voor een modulaire 550 watt voeding redelijk goedkoop. Ik heb zelf een s12ii van seasonic gehad en kan uit eigen ervaring zeggen dat deze voeding stiller is en modulair. Voor de rest is me niks aparts opgevallen aan de overstap tussen deze voedingen.

Pluspunten

  • Voelt stevig
  • Modulair!
  • Stil
  • Goedkoop
  • 5 jaar garantie

Minpunten

  • Capxon

Eindoordeel

Score: 5
NielsG 3 december 2014

Cooler Master GM G750M

Stil, deels modulair en genoeg aansluitmogelijkheden. Top gewoon

Pluspunten

  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Grote capaciteit
  • Stil

Minpunten

Eindoordeel

Score: 5
Retaliator 1 december 2014

Cooler Master GM G550M

Mijn eerste exemplaar had last van een defecte koeler (DOA) en deze heb ik moeten laten vervangen. Prima voeding voor de prijs. Stabiel, zwaar genoeg voor de meeste recente videokaarten (enkele kaart) en ziet er goed uit (ook de kabels).

Pluspunten

  • Prijs
  • Krachtig
  • Stil
  • Kabels zijn netjes gesleeved
  • 2x 6+2 pins PCI-E

Minpunten

  • Niet de allerhoogste kwaliteit, maar goed genoeg voor een high-end systeem

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Uitrusting Score: 4
Aansluitingen Score: 4
Prestaties en stabiliteit Score: 5
Geluidsproductie Score: 4
Warmteproductie Score: 4
Koelvermogen Score: 4
+2
Hukkel80 25 november 2013

Cooler Master GM G550M

Pluspunten

  • Modulaire kabels
  • 5 jaar garantie
  • 80 plus bronze

Minpunten

  • 500 watt bij 12v en niet 500 watt (wat doet vermoeden met de naam)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Uitrusting Score: 5
Aansluitingen Score: 4
Prestaties en stabiliteit Score: 4
Geluidsproductie Score: 3
Warmteproductie Score: 4
Koelvermogen Score: 3

JackieD 26 juli 2018 Product gekocht

Cooler Master GM G750M

Goede voeding, kan voor sommige wat luidruchtig zijn. Helaas na 3 jaar de geest gegeven.

Pluspunten

  • Nooit problemen mee gehad.

Minpunten

  • Na 3 jaar uit het niets kapot.

Eindoordeel

Score: 4
Jamievanm 26 juli 2017 Product gekocht

Cooler Master GM G450M

Prima specs, geluid iets te luid voor een 24/7 pc.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Geluid
  • Gekleurde 24 pin kabeltjes.
  • PCI-E niet modulair

Eindoordeel

Score: 4
masmas 14 juli 2017 Product gekocht

Cooler Master GM G550M

Goede voeding. :Levert genoeg vermogen voor een 1600X + R9 390X video kaart. Er worden wel te weinig kabels mij geleverd in my opinion. Maar ik kon kabels gebruiken van mijn oude voeding.

Pluspunten

  • Prima voeding
  • Genoeg om een 390X te voeden

Minpunten

  • Niet beste efficiency
  • niet zo veel extra sata cabels

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Cooler Master GM Series?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True