Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Laatste artikelen en video's

Nieuws - Ministerie stuurt noodwet voor verzamelen van telecomdata naar Tweede Kamer

Het ministerie van Economische Zaken heeft een noodwet ingediend waarmee het RIVM een jaar data van zendmasten kan bekijken. De noodwet is vandaag naar de Tweede Kamer gestuurd, nadat kritiek van de Autoriteit Persoonsgegevens is verwerkt.

243  17.571 views vrijdag

Nieuws - Minister: burgers worden bij nieuwe wet niet individueel gevolgd via telecomdata

Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid biedt een gewijzigde versie van de Telecomwet deze week aan de Raad van State aan, waarmee het RIVM locatiegegevens kan gebruiken voor de coronabestrijding. Mensen worden volgens de minister niet individueel gevolgd.

118  11.427 views 20 mei

Nieuws - Rotterdam gebruikt camera-auto's voor coronatoezicht ondanks kritiek AP

De gemeente Rotterdam gebruikt camera-auto's om te controleren of inwoners de coronamaatregelen naleven. In april stelde de Autoriteit Persoonsgegevens daar vragen over en werden de auto's even stilgezet, maar inmiddels rijden ze weer.

113  17.242 views 12 mei

Nieuws - Autoriteit Persoonsgegevens begint privacyonderzoek naar TikTok

De Autoriteit Persoonsgegevens begint met een officieel onderzoek naar TikTok. Daarin zal de vraag centraal staan of de privacy van de gebruikers voldoende gewaarborgd is. TikTok wordt met name door jongeren gebruikt. Daarvoor gelden strengere privacyregels.

73  14.567 views 8 mei

Nieuws - Kabinet werkt aan wetswijziging om telecomdata te gebruiken tijdens pandemie

De Nederlandse minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid zegt dat hij werkt aan een wetswijziging om het delen van telecomdata mogelijk te maken tijdens een pandemie. Nu is dat volgens de Autoriteit Persoonsgegevens niet toegestaan.

360  21.359 views 7 mei

Nieuws - Toezichthouder controleert examensurveillance- en videobelsoftware in onderwijs

De Autoriteit Persoonsgegevens gaat onderzoeken of scholen de privacy van studenten waarborgen bij het inzetten van digitale communicatiemiddelen. De toezichthouder zegt veel berichten te ontvangen met zorgen over beeldbel- en surveillance-apps.

28  6.401 views 23 apr

Karmaranglijst

Toon: Overall Afgelopen jaar

  1. 1.CAPSLOCK2000 2.800
  2. 2.tweaknico 1.300
  3. 3.WhatsappHack 1.200
  4. 4.WillySis 1.200
  5. 5.bbob1970 1.100
  1. 1.tweaknico 700


Apple iPhone SE (2020) Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 4a CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True