Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Laatste artikelen en video's

Nieuws - Canadese site LocateFamily.com krijgt AVG-boete van 525.000 euro van AP

De site LocateFamily.com heeft van de Autoriteit Persoonsgegevens een boete van 525.000 euro gekregen. De vermoedelijk Canadese website heeft geen EU-vertegenwoordiger, waardoor mensen volgens de AP lastig hun gegevens kunnen laten verwijderen.

146 woensdag

Nieuws - PVV Overijssel krijgt 7500 euro AVG-boete voor e-mail met zichtbare ontvangers

De Overijsselse afdeling van de Partij Voor de Vrijheid krijgt een boete van 7500 euro van de Autoriteit Persoonsgegevens omdat deze een datalek te laat meldde. De partij stuurde een uitnodiging voor een bijeenkomst waarbij de e-mailadressen van alle...

170 dinsdag

Nieuws - Autoriteit Persoonsgegevens verbetert meldformulier datalekken

De Autoriteit Persoonsgegevens verbetert zijn formulier voor het melden van datalekken. Het wordt onder andere mogelijk om voortgang op te slaan. Het formulier is komend weekend tijdelijk offline, waardoor datalekken mogelijk met vertraging worden gemeld.

29 4 mei

Nieuws - Gemeente Enschede krijgt AVG-boete van 600.000 euro wegens wifi-tracking

De gemeente Enschede heeft een boete van 600.000 euro gekregen van de Autoriteit Persoonsgegevens vanwege het aanbieden van wifitracking in de stad. Daarmee konden individuele bezoekers gevolgd worden. De gemeente had die gegevens niet mogen verzamelen onder...

237 29 apr

Nieuws - Rechter verlaagt AVG-boete HagaZiekenhuis tot 350.000 euro

De rechtbank in Den Haag heeft de AVG-boete die de Autoriteit Persoonsgegevens oplegde aan het HagaZiekenhuis verlaagd van 460.000 euro tot 350.000 euro. Volgens de rechter heeft de privacyautoriteit onterecht de basisboete twee keer verhoogd.

105 15 apr

Nieuws - Minister wil capaciteit Autoriteit Persoonsgegevens nog niet uitbreiden

De Nederlandse demissionair minister van Rechtsbescherming, Sander Dekker, vindt het nog te vroeg om de capaciteit van de Autoriteit Persoonsgegevens te vergroten, ondanks nadrukkelijke signalen van de privacywaakhond dat deze de stroom klachten niet aankan.

99 2 apr

Karmaranglijst

Toon: Overall

  1. 1.CAPSLOCK2000 3.300
  2. 2.bbob 1.600
  3. 3.WillySis 1.500
  4. 4.R4gnax 1.500
  5. 5.WhatsappHack 1.500


Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True