Laatste artikelen en video's

Nieuws - Autoriteit Persoonsgegevens heeft kritiek op transparantiewet voor accountants

De Autoriteit Persoonsgegevens heeft bezwaar tegen een wetsvoorstel dat de accountancyindustrie transparanter moet maken. Met het voorstel wordt 'een inbreuk gemaakt op de persoonlijke levenssfeer van accountants'.

24 21 uur geleden

Nieuws - Mag je geld verdienen met dataverkoop? Dat moet het Europese Hof nu bepalen

Het Europese Hof van Justitie moet een antwoord geven op een belangrijke vraag rondom de privacywet: mag je geld verdienen met het verkopen van persoonlijke gegevens? Het lijkt zo simpel, maar het is aan de hoogste Europese rechter om dat echt te bepalen.

51 vrijdag Plus

Nieuws - Autoriteit Persoonsgegevens krijgt in 2023 twee miljoen euro extra budget

De Autoriteit Persoonsgegevens krijgt volgend jaar een budget van 34 miljoen euro per jaar. Dat is acht miljoen euro meer dan het nu al krijgt en twee miljoen euro meer dan aanvankelijk voor 2023 werd begroot. Het kabinet maakte dat voornemen bekend op...

51 21 sep

Nieuws - Meta krijgt miljoenenboete voor delen gegevens minderjarige Instagramgebruikers

De Data Protection Commission in Ierland legt Meta een boete op van 405 miljoen euro voor het publiceren van persoonlijke gegevens van kinderen. Het gaat om e-mailadressen en telefoonnummers van minderjarige gebruikers die werden gedeeld via...

55 15 sep

Nieuws - AP: persoonsgegevens doorsturen naar kerken moet stoppen

De Nederlandse overheid moet stoppen met het versturen van persoonsgegevens van kerkleden uit de administratie van de overheid naar kerken. Dat stelt de Autoriteit Persoonsgegevens. Momenteel wordt data automatisch doorgestuurd naar de Stichting...

506 7 sep

Nieuws - Nieuw antifraudesysteem Nederlandse fiscus wordt voorlopig niet gebruikt

Het nieuwe antifraudesysteem van de Belastingdienst wordt voorlopig niet ingezet. Het systeem, dat een alternatief op de omstreden Fraude Signalering Voorziening, of FSV, moet zijn, voldoet volgens de Autoriteit Persoonsgegevens 'nog niet aan alle eisen'.

102 31 aug

Karmaranglijst

Toon: Overall

  1. 1.CAPSLOCK2000 3.700
  2. 2.R4gnax 2.300
  3. 3.bbob 2.000
  4. 4.WillySis 1.900
  5. 5.kodak 1.800


Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee