Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
3
Score: 4
1
Score: 3
0
Score: 2
3
Score: 1
1
8 reviews - Pagina 1 van 1
tweakraiser 18 januari 2021 Product gekocht

Garmin Venu Zwart (Grijs, Zwart)

Fijn horloge en prima scherm en accu. Hartslag klopt echter niets van jammer genoeg. Auto start wandelen werkt vaak niet. Bandje heeft me ook een allergische reactie gegeven. Conclusie onvoldoende en geen aanrader

Pluspunten

  • Custom wijzerplaten
  • Autostart functie
  • Calorien makkelijke bijhouden

Minpunten

  • Hartslag sensor absoluut niet accuraat
  • Autostart activiteit werkt vaak niet
  • Slaap registratie klopt ook niets van

Eindoordeel

Score: 1
Toumai 8 januari 2021 Product gekocht

Garmin Venu Zwart (Grijs, Zwart)

Garmin maakt reclame dat dit toestel kan gekoppeld worden aan een draadloze hoofdtelefoon. Nu blijkt dat er slechts een heel beperkt aantal hoofdtelefoons geschikt zijn. Dit werd nergens vermeld! Klantendienst gebeld en gemaild maar ik krijg gewoon wat excuses en het antwoord dat ze me niet konden helpen. Schande!

Pluspunten

  • GPS

Minpunten

  • Compabiliteit bluetooth
  • Sommige features werken gewoon niet

Eindoordeel

Score: 2
Dronkehof 17 februari 2021 Product gekocht

Garmin Venu Blauw (Blauw, Grijs, Zilver)

Zeer kwetsbaar scherm. Bij mij ontstaan krasjes en groefjes in het scherm. Horloge wordt gedragen op kantoor, tijdens wandelen en sportschool. Ik doe hem zelfs af bij het slapen en toch ontstonden na driekwart jaar de eerste krasjes. Ik beveel vanwege het kwetsbare scherm het apparaat niet voor sport.

Pluspunten

  • Functionaliteit
  • Mooie techniek

Minpunten

  • Scherm niet geschikt voor sport
  • Bandje kan uitslag geven
  • Duurzaamheid

Eindoordeel

Score: 2
+2
Arjan90 5 januari 2021 Product gekocht

Garmin Venu Zwart (Grijs, Zwart)

Onwijs fijn apparaat met veel functionaliteit, goede GPS en (over het algemeen) prima OHR. Helaas geen apparaat wat ik kan aanraden door een enorme burn-in van het OLED scherm na een jaar gebruik. Dit is dé eyecatcher en het USP van de Garmin Venu, daarom de lage score.

Pluspunten

  • GPS betrouwbaar
  • Te configureren activiteiten (speciale "race" activiteit voor hardlopen)
  • ConnectIQ gegevensvelden: veel te downloaden
  • Accuduur
  • Spotify

Minpunten

  • OLED scherm ingebrand (< 1 jaar)
  • Barometer vertoont soms kuren
  • Geen navigatie (voor bijv. trailen/hardlopen)
  • ConnectIQ moet volledig vanaf de telefoon ingesteld worden
  • Spotify album toevoegen omslachtig

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 3
Compatibiliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5
Ergonomie Score: 5

+1
Eruhin 27 juni 2020 Product gekocht

Garmin Venu Blauw (Blauw, Grijs, Zilver)

Venu bevalt prima, met een klein aantal kanttekeningen.

Pluspunten

  • Accuduur algemeen
  • Mogelijkheden
  • Amoled

Minpunten

  • Proprietary laadkabel
  • Nauwkeurigheid slaapmeting
  • Accuduur met muziek syncen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4

Queryn 8 juni 2020 Product gekocht

Garmin Venu Blauw (Blauw, Grijs, Zilver)

Ik heb de Garmin Venu nu een paar weken in gebruik en ben zeer tevreden. De programma's zijn makkelijk in te stellen en via 1 druk op de knop te starten. De GPS is voortreffelijk ik heb weinig fouten gezien en de batterij gaat 6-8 dagen mee.

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Snelle bediening
  • Veel opties voor tracking
  • Goede GPS
  • Hartslagmeter en pulseox meting zijn voortreffelijk
  • Garmin Pay werkt snel en handig

Minpunten

  • Slaap meting is niet heel betrouwbaar
  • Plastic bandje schuurt bij lang gebruik

Eindoordeel

Score: 5
+2
mamu1979 14 juni 2020 Product gekocht

Garmin Venu Zwart (Grijs, Zwart)

De Garmin Venu verbaast: Hoge accuduur, mooie afwerking en een hoge nauwkeurigheid van de gemeten work-outs en andere gezondheidsdata. Leuk hebbedingetje: Je kunt ook met deze smartwatch betalen. Daarnaast wisselt Garmin gegevens (tot een groot detailniveau) uit met andere platformen. Al met al is de Garmin Venu een aanrader!

Pluspunten

  • Accuduur
  • Details en nauwkeurigheid tracking
  • Garmin Pay: Betalen met smartwatch
  • AMOLED scherm
  • GPS tracking
  • Simpele uitwisseling van gegevens met andere platforms
  • Garmin gegevens te benaderen via apps en websites

Minpunten

  • Conservatieve meting afstanden bij hardlopen en wandelen
  • SPO2 waarden zijn afwijkend
  • Oplader is niet conform marktstandaarden

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 5
Ergonomie Score: 5

ErikB68 26 september 2020 Product gekocht

Garmin Venu Zwart (Grijs, Zwart)

Uitstekende performance voor een acceptabele prijsstelling.

Pluspunten

  • scherm
  • heel veel functionaliteiten
  • licht
  • accuduur

Minpunten

  • originele bandje gaf irritatie

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Garmin Venu?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True