Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 2.5
Score: 5
2
Score: 4
1
Score: 3
1
Score: 2
4
Score: 1
5
0
commentator 2 juni 2020 Product gekocht

Fitbit Charge 4 Zwart (Zwart)

Slecht, veel minder dan de Charge 3 Wat een slecht apparaat is de Charge 4. Ik kom van een Charge 3 en dacht een verbetering aan te schaffen maar niets is minder waar.

Pluspunten

  • ingebouwde gps

Minpunten

  • accu duur beperkt door ingebouwde gps
  • gps niet via telefoon
  • trainingen worden regelmatig vanzelf afgebroken

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 2
Compatibiliteit Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Mobiliteit en accuduur Score: 1
Ergonomie Score: 4

Pascalito 3 januari 2021 Product gekocht

Fitbit Charge 4 Zwart (Zwart)

Weinig mogelijkheden, gaat ongeveer 5 dagen mee op batterij, zit wel goed om pols

Pluspunten

  • Batterij

Minpunten

  • Weinig mogelijkheden
  • duur

Eindoordeel

Score: 2
rheesen 17 december 2020 Product gekocht

Fitbit Charge 4 Zwart (Zwart)

Fijne en mooi vormgegeven activity tracker voor dagelijks gebruik. Bandje zit ook prima. De ingebouwde GPS gebruik ik nagenoeg niet. De batterij gaat hierdoor zeker een week mee.

Pluspunten

  • Batterij (zonder gps)
  • Fitbit Pay
  • Vormgeving
  • App instellingen

Minpunten

  • Leesbaarheid scherm sommige onderdelen

Eindoordeel

Score: 5
T-B0N3 6 december 2020 Product gekocht

Fitbit Charge 4 Zwart (Zwart)

Ik zocht een goedkope, kleine en lichte Activity tracker waarmee ik wel ook mijn korte runs (uurtje) kon tracken met GPS en eventueel ook een betaling kon doen. Deze vervuld al mijn verwachtingen. Ik laat mijn telefoon nu lekker thuis liggen, en betalen werkt ook goed (met Bunq).

Pluspunten

  • GPS
  • Fitbit pay
  • Erg licht
  • Battery life meerdere dagen
  • Slaap tracken werkt erg goed

Minpunten

  • De knop aan de zijkant om terug te gaan niet ideaal
  • Wel al klein krasje op scherm

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Mobiliteit en accuduur Score: 4
Ergonomie Score: 3
pyro-tukker 4 november 2020 Product gekocht

Fitbit Charge 4 Zwart (Zwart)

Ik heb dit product nu enkele maanden en ik wordt er steeds minder tevreden mee. Gebruikersvriendelijkheid van zowel de watch als de app (IOS) is in mijn ogen niet voldoende. Verder een zeer dure upgrade voor extra inzicht. En misschien wel het belangrijkste: zeer slechte metingen (hartslag) als je sport.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Prijs (t.o.v. duurdere watches)

Minpunten

  • Schermhelderheid
  • Prijs (in-app aankoop)
  • Onnauwkeurige metingen (bij intensief sporten)
  • Gebruikersvriendelijkheid (app + horloge)

Eindoordeel

Score: 2
Generation Kill 16 oktober 2020 Product gekocht

Fitbit Charge 4 Zwart (Zwart)

Doe jezelf een groot plezier en koop geen fitbit. Kwalieit van apparaat is zeer slecht, maar de service is nog slechter. Ik heb in 1 mail 5x dezelfde informatie moeten geven omdat hun medewerkers niet de hele case lezen. Ineffiecient, dom, traag, incapabel en slechte kwaliteit.

Pluspunten

  • Geen

Minpunten

  • Bestaat
  • Service
  • kwaliteit

Eindoordeel

Score: 1
FonsTuNewbie 4 september 2020 Product gekocht

Fitbit Charge 4 Zwart (Zwart)

heb mijn fitbit nu 2 mnd, maar helaas is het scherm heel erg kwetsbaar. Er zit een barst in en ik weet niet hoe. Lees op internet dat er meer klachten over zijn. Bij Fitbit is er geen enkele service of garantie. Er zijn geen bedrijven die het repareren.

Pluspunten

  • design

Minpunten

  • niet robuust gebouwd
  • leesbaarheid

Eindoordeel

Score: 1
bpere 1 augustus 2020 Product gekocht

Fitbit Charge 4 Zwart (Zwart)

Mooi design, eenvoudige setup, easy to use Voor mijn kleine pols is iets te groot waardoor ik zeer krijg. Het oppikken van het GPS signaal gaat traag en het is onduidelijk De GPS trekt de batterij in topsnelheid leeg.

Pluspunten

  • Easy to use
  • Goede analyse rapporten

Minpunten

  • traag oppikken van GPS signaal
  • GPS tracking kost zeer veel batterij

Eindoordeel

Score: 2
Michel1965 12 juli 2020 Product gekocht

Fitbit Charge 4 Zwart (Zwart)

Lijkt alles wat je kan wensen maar iedereen heeft of krijgt na korte tijd last van problemen met dit apparaat had hier voor een charge 2 en heb nu spijt als haren op m'n hoofd dat ik die weg gegeven heb Tijd kwijt ,niet synchroniseren, bluetooth weg,zwarte schermen etc etc

Pluspunten

  • Goedkoop

Minpunten

  • Onbetrouwbaar

Eindoordeel

Score: 1
Douwe 60Newbie 31 mei 2020 Product gekocht

Fitbit Charge 4 Zwart (Zwart)

Het duurt lang voordat de GPS-verbinding tot stand komt. Verder is de afstandmeting erg onnauwkeurig. Op een afstand van exact 10 kilometer is de afwijking de ene keer 500 meter, de volgende keer 300 meter, dan weer een kilometer, etc.

Pluspunten

  • mooi design

Minpunten

  • GPS-afstandmeting is zeer onnauwkeurig
  • GPS-verbinding duurt erg lang
  • synchroniseren met mobiele telefoon duurt lang

Eindoordeel

Score: 2
-8- 15 mei 2020 Product gekocht

Fitbit Charge 4 Zwart (Zwart)

Volledige en complete fitness tracker met ingebouwde GPS die licht is en comfortabel zit. Heart rate stats zijn zeer uitgebreid. Rennen met GPS gaat prima en is redelijk nauwkeurig. Batterijduur is ongeveer een week, maar gebruik van GPS heeft wel veel invloed op batterijduur. Al met al een geweldige tracker!

Pluspunten

  • GPS werkt goed
  • Batterijduur 7 dagen (zonder GPS gebruik)
  • Uitgebreide heart rate stats
  • Tot 50 meter waterdicht
  • Verwisselbare bandjes
  • Spotify control

Minpunten

  • GPS lock kan soms minuten duren
  • Effect gebruik GPS op batterijduur
  • Fitbit Pay banken ondersteuning beperkt

Eindoordeel

Score: 5
Djepie 5 mei 2020 Product gekocht

Fitbit Charge 4 Zwart (Zwart)

Heerlijk apparaat. Zeer fancy, state of the art. Helaas (nog?) veel problemen met trainingen waarvan de tracking spontaan wordt afgebroken. Zeer veel klachten over op hun forum, maar nog geen reactie/oplossing. Zie https://community.fitbit.com/t5/Charge-4/Exercise-Stops-Randomly/td-p/4187744 Ik neem aan dat er wel een update komt, maar uiteraard heel irritant.

Pluspunten

  • licht
  • fraai
  • staaltje techniek
  • geen smartphone mee met hardlopen

Minpunten

  • tracking spontaan afgebroken

Eindoordeel

Score: 3
WackyWookie 23 april 2020 Product gekocht

Fitbit Charge 4 Zwart (Zwart)

Het "klok gedeelte" is te breed voor de gemiddelde vrouwenpols Laser drukt flink in pols. Android (moto g 3rd gen, moto g6 plus en samsung a3 2016) bluetooth koppelt niet. iPhone wel. Powerbutton is flaky dus hardreset onmogelijk Metingen zijn onnauwkeurig App is te basic

Pluspunten

  • design (op pasvorm na)

Minpunten

  • slechte pasvorm bij kleine pols
  • slechte metingen
  • slechte compatibiliteit android
  • slechte app
  • slechte besturing

Eindoordeel

Score: 1
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Fitbit Charge 4?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True