Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
4
Score: 4
3
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
+3
zonoskar 18 februari 2013

Nokia DT-900 Rood

Pluspunten

  • Gebruiksgemak.
  • Design.

Minpunten

  • Laden duurt wat langer.
  • Stroom gebruik bij niet laden is hoger dan verwacht.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 5

+1
beste-spellen 6 februari 2014

Nokia DT-900 Zwart(Lumia 1520, Lumia 830, Lumia Icon, Lumia 930, Lumia 925)

Pluspunten

  • Laad even snel als een bedrade lader
  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Telefoon laad niet volledig op indien de accu geheel leeg is
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Prestaties Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5

davidvl82 21 maart 2015

Nokia DT-900 Zwart(Lumia 1520, Lumia 830, Lumia Icon, Lumia 930, Lumia 925)

Doet wat 'ie moet doen. Nog nooit problemen mee gehad.

Pluspunten

  • Betrouwbaar

Minpunten

  • Beetje opletten met (nauwkeurig) neerleggen toestel

Eindoordeel

Score: 4
niki_lauda 30 november 2014

Nokia DT-900 Zwart(Lumia 1520, Lumia 830, Lumia Icon, Lumia 930, Lumia 925)

Wat een gemak. Terwijl de rest van mijn gezin zit te klooien met kabeltjes gooi ik mijn telefoon op de lader, haal hem 's morgens ervan af.Ik luister wel altijd naar het bliepje en kijk naar het laadlampje dat aangeeft dat de lader ziet dat er een telefoon op ligt.

Pluspunten

  • Gemak, gemak en nog eens gemak

Minpunten

  • prijs was € 40,00 (2013)

Eindoordeel

Score: 5
Anoniem: 636217 25 november 2014

Nokia DT-900 Geel

De Nokia DT-900 is een prima oplader, het grote voordeel van deze oplader is dat je je micro-usb poortje niet hoeft te gebruiken, dus de kans dat dit poortje door slijtage kapot zal gaan is erg klein. Het opladen gaat vrijwel even snel als het opladen via de micro-usb poort.

Pluspunten

  • Geen gepriegel met micro-usb kabeltjes
  • Laadt even snel op als met de standaard oplader
  • Mooi vormgegeven, frisse kleur

Minpunten

  • Voor een oplader is hij redelijk aan de prijs

Eindoordeel

Score: 5
drBunhead 6 september 2013

Nokia DT-900 Blauw

Prijs Score: 4
Prestaties Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Voxxie 23 augustus 2013

Nokia DT-900 Zwart(Lumia 1520, Lumia 830, Lumia Icon, Lumia 930, Lumia 925)

Prijs Score: 4
Prestaties Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
frickY 1 mei 2013

Nokia DT-900 Zwart(Lumia 1520, Lumia 830, Lumia Icon, Lumia 930, Lumia 925)

Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Prestaties Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Nokia DT-900 rood?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee