Megekko

Ik bestel geregeld wat computeronderdelen zoals cases, SSD's en kabels bij Megekko voor verschillende computerbuilds. Voor de meeste producten wordt de verzend- en levertijd gehaald. Ook vragen worden snel beantwoord.

Verpakking en verzending is goed in orde, producten komen vaak in stevige dozen. De vervoerder waar zij mee samenwerken is DHL.

Ik heb een keer een bestelling teruggestuurd. Hierbij is Megekko verplicht om het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten te retourneren. Dat laatste waren ze vergeten, echter na contact met de klantenservice heb ik alsnog de betaalde verzendkosten terugontvangen.

Wat opvalt twen opzichte van de andere grote webshops is dat de klantenservice alleen per e-mail bereikbaar is. Voor mij geen probleem, echter is het gebruikelijk dat een webshop van deze omvang een telefonische klantenservice heeft.

Scorekaart voor Megekko