AlgemeenEen webshop die ik altijd kan vertrouwen én een topservice verleend? Dat kan er maar één zijn! Als consument wil je natuurlijk de beste prijs en kwaliteit van dienstverlening, Megekko maakt dit waar. De nieuwe pc van mijn zoon was nogal lawaaierig met de oude fans dus heb ik op zondagavond een aantal Noctua producten besteld. Maandag kwamen deze al binnen! Dit had ik niet verwacht en dit overtreft alle verwachtingen.
De prijs van sommige producten is in sommige gevallen misschien ietsje hoger dan bij andere webshops maar je krijgt wel waar voor je geld. Om deze reden bestel ik vaker bij Megekko dan bij concurrenten.
Producten zijn altijd met zorg verpakt en in het juiste formaat; de verpakking is precies groot genoeg zodat de inhoud onbeschadigd blijft maar niet te gek groot. De groene uitstraling van het bedrijf verteld iets over hun visie over het milieu.
KlantenserviceEerder heb ik een mobo besteld maar levering bleef uit. Zoekgeraakt in de post.. can happen. Binnen 1,5 week was dit opgelost en kreeg ik het aankoopbedrag zonder problemen terug. In tegenstelling tot andere webshops voelde dit proces vertrouwd en ging ik ervan uit dat het goed kwam. Dit werd waargemaakt toen ik gebeld werd door de klantenservice. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en het gesprek verliep vloeiend. Er zitten daar mensen die met je meedenken en verstand hebben van zaken.