Megekko

Ik was bezig aan een compacte pc en kwam eerder toevallig bij hen terecht. Ik had men lijstje gemaakt op Tweakers en zij kwamen tussen 1 van de winkels van de order lijst.

Uiteindelijk heb ik besloten vrijwel alles bij hen te bestellen, dat was sneller dan bij de 5 voorgestelde winkels te bestellen en het prijsverschil was verwaarloosbaar tegenover bij alle voorgestelde winkels bestellen.

Ik heb alles behalve de grafische kaart bij hen besteld. Dit op een zondagavond. De volgende dag had ik alles al in huis, wat ik niet verwacht had.
Alles was stevig ingepakt, daar kon PostNL mee gooien, er ging niks aan zijn.

1 item van een extra bestelling enkele dagen later was DOA (een AIO koeler). Dat kan gebeuren (en komt bij het type vaker voor heb ik online gelezen bij het troubleshooten). Een RMA aangemaakt, deze werd snel geaccepteerd, met de mogelijkheid deze tot 30 dagen later terug te sturen. Dat nam al wat stress weg gezien ik die dagen weinig tijd had om het in te pakken en binnen te brengen.

Alles was stevig ingepakt en kwam sneller aan dan wat ik had verwacht. Heerlijk, want zo kon ik sneller aan de slag.

Na de betaling kreeg ik een error pagina, wat me even deed vermoeden dat de bestelling was doorgegaan maar de betaling niet. Om een dubbele betaling of problemen te vermijden toch even een mailtje gestuurd. Daar kwam al snel een antwoord op dat alles goed was gelopen en men ging het doorgeven van de error (bij de tweede bestelling heb ik ze niet meer gehad overigens).

Voor een koeler had ik even gemaild voor advies of ze specifieke modellen konden aanraden, men kon me echter enkel doorverwijzen naar hun community.

De RMA aanvragen was snel en eenvoudig te regelen en communicatie hierrond ging ook vlot.

Scorekaart voor Megekko