Megekko

PROBLEEM OPGELOST, DANK U FACEBOOK EN TWEAKERS :)

Megekko heeft nog heel wat werkpuntjes voor klantvriendelijkheid, maar als er wat druk langs verschillende zijden wordt uitgeoefend is er ineens wel iets mogelijk.

Bestelling nooit geleverd op mijn adres of is deze elders afgeleverd ?.. Onderzoek van postNL zegt dat pakket is geleverd op mijn adres en Megekko gaat hiermee gewoon akkoord met een uitleg waar niks van klopt, ik heb beelden als er aangebeld wordt en die dag zijn er geen beelden van een bezorger van PostNL. Er is niet aangebeld geweest !! Verklaring van PostNL waar Megekko achter staat: “Bezorger heeft het pakket aan een vrouw in mijn tuin geleverd”, zijn jullie simpel ofzo ?! Er is een voordeur met een bel en mijn tuin zit achter slot en grendel, ik woon hier nota bene alleen !! Wel een beetje verdacht allemaal .. Ik ben gewoon bestolen van een FireCuda 530 4TB ter waarde van €1000 door PostNL in samenwerking met MEGEKKO. Mijn bank is verwittigd, die gaan maatregelen treffen en klacht neerleggen, deze klacht wordt doorgestuurd naar het fraudeteam.

!!! Ik heb de desbetreffende klacht bij mijn bank geannuleerd nu dit opgelost is !!!

Reactie klantendienst die je in je gezicht uitlachen :

Beste,

Hartelijk dank voor je reactie.

Wij hebben inmiddels de volgende terugkoppeling van PostNL ontvangen, ik citeer: ''Er is navraag onderzoek gedaan en daaruit blijkt dat de zending is bezorgd op het adres in de tuin.
De zending is op dat moment aan een vrouw afgegeven. ''

PostNL heeft alle onderzoeken uitgevoerd en hierbij kunnen vast stellen dat het pakket op het adres is afgeleverd aan mevrouw in de tuin. PostNL sluit hierbij dan ook het onderzoek waarbij ons volledig aansluiten. We wensen je alsnog veel plezier met de bestelling!

Er vanuit gaande je op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten,
Marisa