Megekko

Duidelijke website, prima prijzen, prima levertijd. Weinig op aan te merken, alles helemaal naar verwachting.

Mijn voeding was kapot, dus retour gestuurd onder garantie. De betreffende voeding had 10 jaar garantie maar volgens de factuur van Megekko was dit 36 maanden, slordig. Aangezien ik geen retourlabel had ontvangen heb ik de voeding aangetekend opgestuurd via PostNL voor €9,20. De voeding bleek defect en is onder garantie vervangen voor een nieuwe. Nadat ik de nieuwe voeding ontvangen had, moest ik zelf aan Megekko om een vergoeding vragen voor de gemaakte retourkosten, niet netjes. Vervolgens kreeg in een bedrag terug wat ongeveer de helft van was de bon die ik had aangeleverd, met de boodschap dat een pakket hypothetisch gezien hiervoor verstuurd kan worden, dus dat dit de maximale vergoeding is. Nadat ik aangegeven had dat het genoemde bedrag niet klopte en dat ze wettelijk verplicht zijn (https://www.acm.nl/nl/garantie) het volledige bedrag te vergoeden, kreeg ik de helft van het nog verschuldigde bedrag overgemaakt. Ik zal nu een derde maal contact moeten zoeken om het resterende deel terug te vragen, terwijl Megekko eigenlijk uit zichzelf het volledige bedrag in een keer had moeten overmaken. In het kort: irritant.

Scorekaart voor Megekko