Kamera Express

Ben blij dat er nog zo'n fysieke goed geoutilleerde winkel bestaat. Heb er meerdere malen producten gekocht, de info-mails zijn prettig, voor mijn fotografie- en videocamera soms te "uitdagend" en vaak zeer interessant geprijsd. kon deels in contant en pin, ideaal voor mij. Betaling in deels contant en pin is daar nog mogelijk!

Heb de camera telefonisch besteld en wilde deze in de winkel ophalen. Omdat deze daar niet op voorraad was, zou deze vanuit een ander filiaal worden opgestuurd. In die week vanaf woensdag een aantal keer contact gehad want er was geen duidelijkheid waar de camera was en wanneer deze zou worden bezorgd in de winkel. Uiteindelijk kreeg ik einde vrijdagmiddag het bericht dat deze kon worden afgehaald.

Telefonisch altijd snel geholpen en in de winkel prima geholpen. Winkel in Arnhem is top en heeft een professionele uitstraling. Medewerker was vriendelijk en niet opdringerig voor extra producten zoals een tas of geheugen.

Scorekaart voor Kamera Express