WK 2026: Scoor de beste deals! Stel jouw winnende opstelling samen met behulp van ons advies.

Witgoeddiscounter

Witgoeddiscounter heeft een basic website met op zich beste strakke prijzen op bepaalde artikelen. Het is echter jammer dat ze zich niet aan hun afspraken houden, de voorraad indicatie niet klopt en je niet op de hoogte wordt gehouden. Wij hebben op 20-09-2013 een koelkast van het merk Bosch besteld welke toen en op dit moment nog steeds als zijnde voorradig wordt aangegeven. De koelkast zou de week erna op donderdag bezorgd worden. Dit gebeurde vervolgens niet omdat deze rit niet meer gehaald kon worden??? Er was toch voorraad?? Vervolgens zou de koelkast vandaag donderdag bezorgd worden, u raadt het al weer geen voorraad terwijl op de website duidelijk met groene letters voorradig staat.

De verzending vind helemaal niet plaats, dus zeer slecht. As we speak staat het product nog steeds aangegeven als zijnde voorradig echter is dit helemaal niet het geval. Dit is gewoon pure misleiding.

Vanochtend om 10.30 gebeld en gesproken met een medewerker welke ons niet direct kon voorzien van de juiste informatie en aangaf terug te bellen binnen een uur. 2 en een half uur later nog steeds niet teruggebeld, ik besloot dus zelf maar weer terug te bellen. Een jonge dame gaf aan dat de koelkast weer niet bezorgd kon worden omdat er geen voorraad is en er feestdagen zijn in Duitsland. Wat is dat nou voor antwoord!!?? Op de site staat nog steeds dat het product op voorraad is!! Een passende oplossing kunnen ze niet aanbieden dus de order hebben wij geannuleerd!

Scorekaart voor Witgoeddiscounter