Redable.nl

Gebruikers over webshop Redable.nl

Ik bestel hier regelmatig hardware. De website is lekker overzichtelijk en de voorraden zijn vaak gunstig. Laatst een bestelling geplaatst die op zaterdag geleverd moest worden; dat werd na telefonisch overleg ook netjes verzorgd. Fijne leverancier om mee samen te werken!

De aangegeven levertijden komen meestal overeen en de verpakkingen zijn altijd keurig.

Klantenservice is goed bereikbaar en denken met je mee. Ook zijn ze bereid om uitzonderingen te maken indien mogelijk.

Beste NtFinshd,

Redable

Vanuit mijn werk bestel ik regelmatig spullen bij Redable. Website is duidelijk, de productomschrijving is accuraat en voorraden lijken altijd te kloppen.

Verwachtte verzendtijden komen bijna altijd overheen met de werkelijke leverdatum. Verpakking is altijd prima in orde.

Beste pelle888,

Redable

Very easy to place an order, payment services are quick, customer service is good, shipping was fast.

The shipping was on time, and communicated well with me.

The customer service has been very high quality and helpful

Beste Conor OGara,

Website is overzichtelijk.
Kon snel vinden wat ik nodig had.
Prijs is marktconform en service is top.

Laptop was snel besteld en geconfigureerd.
Levering was ook prima op tijd en kreeg ook statusupdates

Medewerker dacht goed met onze situatie mee.
Contact is eenvoudig en snel met ze gelegd.

Beste Mirthedu,

Redable

Duidelijke website met ruim voldoende informatie over het product, de bestelwijze en de betaalwijze. Kortom een erg fijne webshop.

Product was netjes verpakt zodat ik zeker was dat de kans op beschadiging van het product minimaal was. Zelfs nog eerder geleverd dan verwacht.

Ik had nog een aanvullende vraag (via mail) na het bestellen en deze werd snel beantwoord.

Beste Knstrht85,

Redable

Wat je ervan mag verwachten: helder proces, voorraadgegevens op orde, makkelijke betaling en heldere verzendvoorwaarden. Gewoon top!

Verzending perfect geregeld. Is in alle jaren nog nooit fout gegaan!

Vriendelijk en meedenkend. Als het niet meer op voorraad is krijg je het tijdig te horen

Beste Jord,

Redable

Heldere website, goede adviezen, levering volgens afspraak en goede service als er toch een keer iets misgaat.

Ze zijn tot nu toe altijd keurig netjes op tijd volgens afspraak.

Erg klantgericht bedrijf. De service maakt echt het verschil. Vooral zo doorgaan.

Beste IrisLieshout,

Redable

Ubiquiti 48 poorts switch gekocht welke zwaar in de aanbieding was (van 1250 voor 750). In plaats van dat men mailt dat ze een foutje hebben gemaakt, leveren ze een totaal ander model uit. Zie https://tweakers.net/pric...quiti-pro-max-48-poe.html voor prijsverloop waarin een duidelijk dal is te zien - dat was de prijs van Redable.

Verpakt in een plastic doorzichtige zak in de originele Ubiquiti doos, geen omdoos, geen bescherming, puur een plastic zak. Terugsturen daardoor erg lastig, want dat plastic maak je natuurlijk kapot om hem te uitpakken.

Retour - terwijl zij een totaal ander product leveren - op eigen kosten, daar ging ik niet mee akkoord.

Arrogante houding vanuit de klantenservice met het verweer dat zij het NIET foutief geadverteerd hebben. Nogmaals, zie link op tweakers waarin je duidelijk een prijsdrop kunt zien: https://tweakers.net/pric...quiti-pro-max-48-poe.html

Voor mij ook bij normale prijzen nooit meer Redable. Als je niet mee kunt denken met de klant, maar letterlijk probeert te liegen voor eigen gewin, dan ben je het ondernemen niet waard.

Beste ___Joey___,

Bedankt voor het invullen van een review.

We willen het graag voor je bekijken. Kun je het ordernummer met toelichting naar klantenservice@redable.nl mailen? Wij kijken dan graag via die weg met je mee.

Alvast bedankt voor de reactie!

Redable

Goede en snelle service. Ook een goed advies is mogelijk (voor HP producten in ieder geval)
Verder geen bijzonderheden, zoals je mag verwachten.

Goed en stevig verpakt. Geen bijzonderheden en niks op aan te merken.

In het verleden wel eens om advies gevraagd en dat was duidelijk en goed.

Beste serve4u,

Redable

Doe af en toe zaken met Redable en bevalt altijd goed. Leveren wat er besteld wordt en binnen de termijn die gesteld wordt. Prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Goed en netjes verpakt. Duidelijk met zorg gedaan en niet zomaar in een doos "gekieperd"

Beste Drardollan,

Redable

Website werkt goed, en het bestellen ging makkelijk en eenvoudig. Werkt allemaal zoals verwacht en naar behoren.

Het product was goed verpakt en netjes op tijd geleverd.

Contact met de klantenservice ging soepel, en ik kreeg netjes antwoord.

Beste john16384,

We zullen je feedback verder verwerken, zodat we hier van kunnen leren

We wensen je graag veel plezier met je aankoop!

Redable

Bij Redable een firewall USGFLEX500H aangeschaft van ZyXEL. Na moeizame start waarbij veel tijd verloren ging met het installeren van updates bleek dit model geen IPv6 te ondersteunen, een eigenschap waar je in 2024 toch wel van uit mag gaan.
Verkoper weigert dit product voor een beter model, evt. tegen bijbetaling, om te ruilen.

Ondeskundig, begrijpen niet wat ze verkopen. Toegevoegde waarde t.o.v. grote webshops/dozenschuivers is er niet.

Beste hansvdv,

Bedankt voor het invullen van een review.

Alvast bedankt voor de reactie!

Redable

Het proces was prima, ik herinner me niets bijzonders. Betaling en bezorging was prima. Alle spullen waren goed ingepakt.

Het bleek dat het product niet exact overeenkwam met de code en de foto op de site. Het ging om een tweede kans product. Wellicht een vergissing bij het invoeren van de juiste productcode.

Uiteindelijk is dit opgelost met een tweede bestelling erachteraan. Daarmee ging alles wel goed.

De producten die ik bij Redable besteld heb, blijken van hoge kwaliteit.

Ik had een UPS besteld uit de tweede kans sectie. Die was erg goedkoop, maar bleek echter niet de stopcontacten te hebben zoals afgebeeld. Na mailcontact kreeg ik een kortingscode waarmee ik een stekkerdoos kon bestellen die wel geschikt was. Uiteindelijk was die alsnog €17, maar alles bij elkaar bleef het een erg goedkope deal voor een UPS.

Inmiddels heb ik de UPS kunnen uitproberen bij langdurige stroomstoringen. Hij kan mijn laptop zo'n twee uur laten draaien.

Beste Z_God,

Redable

Ik ben bij Redable terecht gekomen door Tweakers. Ik had 16GB aan DDR3 SO-DIMM nodig, ze hadden het op voorraad en nog tegen een goede prijs ook.

Helaas was het niet mogelijk om aan te geven dat ik het product bij een pakketpunt wilde afhalen.

Aangezien het product op voorraad was, werd bezorging op de volgende dag beloofd zolang ik het voor 17:00 bestelde. Ik had de bestelling om 15:19 geplaatst, en om 17:28 kreeg ik een e-mail dat het product ingepakt was. Het verzenden van het product bleef echter uit.

De e-mail met dat het product verzonden was kwam de volgende dag om 15:41 pas. Het was dus niet meer mogelijk om de beloofde bezorgdatum te halen.

Met de DHL app was het toch mogelijk om het pakket bij een pakketpunt te laten bezorgen. Het pakket is op dag 2 na het plaatsen van de bestelling aangekomen, maar bij een ander pakketpunt dan welke ik gekozen had. Daar heb ik het pakket kunnen afhalen door mijn naam te geven, zonder legitimatie te hoeven tonen of een handtekening te hoeven zetten.

Beste TechnologicNick,

We zullen je feedback verder verwerken, zodat we hier van kunnen leren

We wensen je graag veel plezier met je aankoop!

Redable

Ik wist wat voor printer ik wilde hebben (testen/reviews bij oa Tweakers) en deze stond goed beschreven bij Redable. Was ook snel te vinden op de website. Bestellen en bestellen was het spreekwoordelijke 'eitje'.

---

Heb ik niet nodig gehad omdat alles vlot en naar verwachting verliep.

Alles zat keurig verpakt en werd schadevrij afgeleverd (ook niet meer standaard tegenwoordig).

Beste Rob2018,

Redable

Producten zijn scherp geprijsd. Mijn producten waren op backorder, werden niet geleverd volgens de datum, maar na contact te hebben gezocht, hebben zij netjes laten weten wanneer ik het kon verwachten.

Goed verpakt, alles zat netjes in de originele doos, wat ook beter is voor het milieu.

Beste Noa15,

Redable

Bestelling was snel,via tweakers gezien dat het een goede prijs was en snel leverbaar.
Na bestellen keurig op.de hoogte gehouden over proces en op tijd geleverd

Na bestellen keurig op de hoogte gehouden over proces en op tijd geleverd.
Levering netjes gesplitst in 2 delen omdat 1 product een langere levertijd had (niet om gevraagd)

Beste artijn,

Redable

Wij zouden zonder pc komen te zitten voor het einde van de maand, dat was 'n termijn van slechts twee weken .
Onze zoon hielp met het zoeken naar een geschikt model en kwam met de webpagina van Redable.
Het is de Dell mini PC, met name de DELL OptiPlex 7010 - YPYR4 en betaalde vooraf.

Direct na het plaatsen kwam de melding dat de pc was ingepakt. Maar nimmer dat die ook verzonden was.
Via hun klantenservice, waar ik de vraag plaatste waarom geen verzending plaats vond kwam het antwoord dat dat inderdaad vreemd was, en direct onderzoek zou plaatsvinden. Nog dezelfde dag werd me meegedeeld dat de bezorgdienst het pakket niet had ontvangen en ik eventueel mijn geld kon terugkrijgen omdat het niet meer voorradig was.
Vier dagen later ontving ik mijn bestelling alsnog en dat was nog binnen mijn termijn dat we zonder zouden komen te zitten

Op dezelfde dag dat ik mijn vraag plaatste waarom geen verzending plaatsvond werd ik geholpen. Men vond het inderdaad vreemd en ging op onderzoek uit. En ook nog op dezelfde dag bleek dat de bezorgdienst de bestelling niet had ontvangen.
Dat men me de keuze gaf om mijn geld terug te geven of te wachten op een hernieuwde levering vind ik prima..
Ik ben dus dik tevreden met de betoonde service, de pc werkt inmiddels naar behoren.

Beste Borromeus,

Redable

Ik kwam op de webshop door een Google resultaat in mijn zoektocht naar een MagSafe houder. Zoals altijd even de shop gecheckt op Tweakers en meteen besteld. Dat ging soepel.
Heldere bevestigings- en infomails en levering volgens afgegeven verwachting (zaterdag besteld, dinsdag geleverd).

Het ging om een telefoonlader/houder en een USB-kabeltje. Blijkbaar was meteen duidelijk dat het vanuit twee locaties zou komen (aanname), want ik kreeg meteen al twee track-and-trace codes.
Twee doosjes is dus begrijpelijk, maar de hoeveelheid lucht erbij snap ik echt niet. Wel netjes afgevuld met luchtzakjes.
De levering zelf door DHL laat ik niet meetellen in de score, maar bij mij maken ze er steevast een potje van. Die zou ik niet kiezen. Deze levering ging wel goed, al stond één pakket in Mijn DHL als afkomstig van "Ingram Micro BV" en staat er nu nog steeds een zending in van Redable met status "zending is aangemeld", maar ik heb alles binnen dus dat zal een foutje ergens zijn.

Beste Brrrtje?,

Redable

Ik ontdekte de webshop via Tweakers.net. Het bestellen verliep soepel en de verpakking was zoals je mag verwachten van een webshop. Het product voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Keep up the good work!

De levering was even vlot, en het pakket was stevig ingepakt zonder overdreven vulmateriaal in een passende doos.

Beste Nastro Azzurro,

Scorekaart voor Redable.nl