Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHeel makkelijk meerdere bestellingen geplaatst welke snel werden afgehandeld, met een duidelijke indicatie wat betreft de levering. Voelt als een zeer vertrouwd bedrijf.
VerzendingBij bezorging van 1 product een probleem ervaren (door de bezorgende partij) en Megekko heeft hier snel en netjes op gehandeld (en zelfs de bezorgkosten gecrediteerd).
KlantenserviceZeer snelle en nette afhandeling van het gemelde probleem (welke in principe buiten hun macht lag).
AlgemeenOmdat de originele apple kabel een stuk voordeliger was, op voorraad en gratis verzonden heb ik deze bij Megekko gekocht. De volgende dag in huis werd ook netjes waargemaakt dus niks dan lof.
VerzendingNu bstellen morgen in huis werd keurig waargemaakt, netjes verpakt en een track and trace code. Wat wil een mens nog meer?
AlgemeenMegekko stuurt één vd weinige nieuwsbrieven die ik daadwerkelijk lees …en met plezier! De eerste keer dacht ik nog van "wat is dit voor schreeuwerig gedoe", maar inmiddels ben ik iedere keer weer benieuwd wat ze nu weer in elkaar hebben lopen photoshoppen. haha
VerzendingDe doos zoals je die in de winkel zou kunnen aantreffen, zat zelf in een doos, die op z'n beurt ook weer in een doos zat. Veel dozen, maar ook veel bescherming: het product kwam in keurige staat aan.
KlantenserviceIk wilde gebruik maken van mijn 30 dagen herroepingsrecht, omdat een product uit mijn bestelling niet aan de verwachting voldeed. Daar werd snel en netjes op gereageerd met retour-instructies & vervolgens werd het bedrag vlot teruggeboekt. Dat geeft me veel vertrouwen om opnieuw iets bij Megekko te bestellen! 👍🏻
AlgemeenProduct op voorraad op de website, duidelijk aangegeven wanneer de verwachte leverdatum is. Prijs is goed weergegeven. Website zelf is overzichtelijk om te gebruiken.
VerzendingProduct had geen extra doos eromheen om kosten te besparen waarschijnlijk, gelukkig product vanuit leverancier al goed verpakt. Wel jammer dat er van alles op de doos vervolgens geplakt is.
Product is volledig zichtbaar en iemand kan denken van 'he, dat wou ik ook graag hebben'.
Bezorging laat ten wensen over, maar dat ligt meer aan PostNL, geen voorstander van deze in huurders van mensen die nauwelijks tot niet Nederlands spreken welke niet de regels kennen om pas bij bezorging te tekenen en overhandigen.
Bezorger tekende half uur voor bezorging (dus met notificatie al gezien, niks bezorgd, dus mogelijk al gedachten dat gestolen was). Bij bezorging belt bezorger aan en loopt gewoon weg. Dus duur pakketje gewoon buiten, zonder bescherming.
Ik zou graag zien dat er meer type bezorgers worden aangeboden zodat er keus is uit andere meer betrouwbaardere bezorgers.
AlgemeenGoede info op de site.
Snelle email response
Snelle bestelling levering ( zaterdagavond besteld ,maandag in huis )
Snelle verzending zoals hierboven omschreven
KlantenserviceVragen over producten snel beantwoord en duidelijk beantwoord.
AlgemeenDe bestelling is vlot geleverd; De retourafhandeling was al even vlot en precies volgens de regels.
Verzendingmooie passende doos zonder veel lucht; op de afgesproken tijd.
KlantenserviceDe retour werd goed geregeld en die € 5 verzendkosten . . daar mekker ik niet over.
AlgemeenIk erger me aan dat volledig geautomatiseerde gebedel om reviews, zelfs na de kleinste bestelling. Er zou een opt-out voor moeten zijn. Als ik iets te klagen heb laat ik dat aan de klantenservice weten. Als ik dat niet doe mag de leverancier aannemen dat het OK was.
Ander nadeel van Megekko: bij retour moet je zelf de verzendkosten betalen. Bij steeds meer webwinkels krijg je bij retour een port-betaald label.
Zoals beloofd. Kwam met PostNL en die zijn hier anders dan de concurrenten altijd op ongeveer dezelfde tijd in de straat. De tablet-hoes kwam in grote doos, had makkelijk als brievenbuspakje gekund.
AlgemeenGoede webshop waar je alles gemakkelijk kan terug vinden. Keuzemogelijkheid hoe je wenst te betalen, zelf bancontact.
VerzendingZondag besteld en maandag geleverd! Top gewoon.
Werd geleverd met PostNL waar ik tevreden over ben.
AlgemeenIk doe mee met een winactie, maar dat verandert niks aan mijn beoordeling. Sterker nog, ik ben alleen maar meer gemotiveerd om super kritisch te zijn op alle aspecten van de ervaring met Megekko.
Helaas was er echt niks te vinden om over te zeiken. De prijs was netjes, en ondanks dat ik op zondag bestelde presteerden ze het nog om de spullen maandag bij me te hebben. Stelletje nolifers . Ik hoop dus ook dat ik win, want ze hebben me al beroofd van de mogelijkheid even lekker te klagen.
Op zondag besloten dat ik toch wat Unifi spullen wilde hebben. De prijs van een van de laagste op Tweakers, maar toch was het netjes verpakt in een minimaal doosje (= positief, minder waste) en nog die dag verstuurd zodat ik het maandag binnen had.
AlgemeenBestel al meerdere jaren bij Megekko: veel producten op voorraad, snel geleverd en goede afterservice.
Staan er meerdere shops in de Pricewatch bij een product die (iets) goedkoper zijn? Dan bestel ik liever bij Megekko omdat de levering altijd goed gaat.
Producten worden goed verpakt, voldoende bescherming rondom.
AlgemeenRegelmatig losse componenten besteld bij Megekko. Vanwege warmte koeling nodig op de PC. Snel gevonden via tweakers en net zo snel besteld zonder problemen. Duidelijk met toelichting op de website.
VerzendingNext day delivery. Ontvangen een dag na bestellen. zonder problemen en in goede staat.
Algemeenbestelling concurrerend en goed verpakt afgeleverd. In het verleden retourzending zonder problemen afgehandeld en bedrag gestorneerd
Klantenserviceterzake afhandeling. Antwoord duidelijk ook al kan vraag door hen niet beantwoord worden.
AlgemeenIk was al enige tijd aan het kijken naar een nieuwe videokaart en bij megekko vond ik eindelijk een 3060ti aan een goeie prijs (200€ goedkoper dan bij de winkels in mijn buurt).
VerzendingVrijdagavond besteld, zaterdagmiddag om halftwaalf had ik de kaart in handen.
AlgemeenDe bestelling verliep snel en vlekkeloos, het niet verplicht aanmaken van een account is een dikke plus.
VerzendingSnel geleverd en goed op de hoogte gehouden van de vordering van het bezorgproces
AlgemeenDe bestelling verliep zeer vlot en het product werd tijdig geleverd. De verpakking was stevig en beschermde het product goed. Ook de betaling verliep vlot. Geen verplichte account om te bestellen hetgeen een hoop tijdsverlies voorkomt en bijgevolg plus is.
AlgemeenAlles ging super vlot en vlekkeloos, donderdag besteld en zaterdag ochtend al binnen! Site is duidelijk en mooi. Ik heb de klantenservice nog niet gebruikt maar ik heb daar geen zorgen om want alles ging erg netjes. Wat wil je nog meer van een webshop?
VerzendingErg snel in huis en goed verpakt in de doos.
AlgemeenBestelling plaatsen ging snel en eenvoudig. De site is heel logisch opgebouwd, je kunt heel snel naar het product waarnaar je op zoek bent. Vreemd dat er verschillende levertijden zijn bij producten. Kennelijk is er een eigen voorraad en een voorraad op een andere locatie of bij een leverancier. Er ontbreken helaas reviews van klanten over de producten die worden aangeboden. Als klant kan het soms prettig zijn om een beoordeling te lezen over een product. Het kan soms net dat ene zetje geven om iets wel of niet kopen. Jammer dat bij mijn bestelde artikel er nu opeens 4 gratis games worden aangeboden. Dat is wel een beetje zuur.
VerzendingVerzending is uitstekend. Na de bestelling reeds na een half uur bericht ontvangen dat het pakket was verzonden. Het pakket was goed verpakt met de nodige plastic luchtkussentjes om verschuivingen tijdens transport te minimaliseren.
AlgemeenProces van artikel zoeken tot betalen verliep heel soepel. De beloofde levertermijn is nagekomen en het juiste artikel is geleverd. Vroeger gooide Megekko er nog wel eens reclame bij in (bv. maaltijdbezorgers), dat was nu niet. Kortom: Prima gedaan.
AlgemeenMijn zoektocht naar een nieuwe pc was begonnen met de Tweakers best buy guide. Vervolgens overal de prijzen en levertijden opgezocht, telkens kwam Megekko als 1 van de beste eruit.
Uiteindelijk besloten om alle onderdelen daar aan te schaffen, ondanks een paar euro verschil. Zeker geen spijt van gehad.
2u na bestelling kreeg ik een bericht dat het pakket bij PostNL was aangemeld.
Sowieso fijn dat ze via Postnl verzenden, daarmee meer flexibiliteit qua bezorg opties en wordt het bij mij niet zomaar voor de deur gegooid.
AlgemeenBen zeer te vrede over de winkel.
Niet alles was op voorraad daarom 4 sterren op algemeen.
Verzending is altijd snel en op tijd.
De keuze voor levertijden als iets niet op voorraad is ideaal.
Ze houden je bijna Iederedag op de hoogte van je order.
Ik ben zeer tevreden dat je zo vaak geïnformeerd wordt over de status.