Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ik heb al vaker iets bij Megekko besteld, ze hebben altijd concurrerende prijzen en goede voorraad.

Verzenden gaat via PostNL en je krijgt gelijk bij verzending de track&trace code toegestuurd zodat je je bezorging kunt volgen.
Na bestelling heb ik altijd snel en compleet mijn bestelling ontvangen, artikelen worden degelijk verpakt in hun eigen dozen.

Ik heb eerder beroep gedaan op de klantenservice omdat er iets mis was gegaan met de verzending, en eenmalig met een RMA, mails werden snel beantwoord en het probleem was binnen korte tijd opgelost.

Het proces om te bestellen is eenvoudig, zoals je eigenlijk wel mag verwachten van een fatsoenlijke webshop.

Levering is gegaan zoals het hoort. Wordt duidelijk over gecommuniceerd en is op tijd geleverd.

Toevallig voor de 3e keer op rij dat ik bij de zoektocht naar de goedkoopste aanbieding van een product bij Megekko uitkwam. En daarnaast snelle en juiste levering, dat is erg fijn.

Volgende dag geleverd (besteld om 22:00, levering 19:00), goed verpakt in degelijke omdoos en onbeschadigde inhoud.

Bestel elk jaar eigenlijk wel een of twee keer wat bij Megekko en dit verloopt altijd naar behoren. De prijzen zijn meestal niet de aller goedkoopste (behalve de aanbiedingen, die zijn meestal juist erg goed), maar de service en snelle levering is ook wat waard! Over het algemeen dus zwaar tevreden.
Ook hun social media is tegenwoordig best vermakelijk!

Tot laat in de avond iets bestellen en dan bijna altijd toch de volgende dag in huis. Prima dus!

Heb een keer een Iphone Lightning kabel besteld en helaas niet goed werkend binnengekregen (steeds connect/ disconnect, wat aan de kabel lag, meerdere kabels getest op meerdere apparaten). Moest voor een product van iets van 13 euro dan 4 tot 7 euro verzendkosten betalen om te retourneren om dan wanneer zij ook concluderen dat hij inderdaad kapot is een nieuwe te krijgen. Bij iemand die vaker bestellingen doet (ook voor redelijke bedragen), voor zo'n klein bedrag niet te moeilijk doen en gewoon een nieuwe kabel sturen is wat je dan eigenlijk wel mag verwachten van zo'n grote webshop.

De aankoop (videokaart) was scherp geprijsd. De benodigde toebehoren waren ook op voorraad. De meebestelde fles perslucht (eigen merk) is leuk vormgegeven. Verder prima betalingsproces. Geen problemen en snel besteld.

De producten zijn erg snel verzonden. Het pakketje kwam op tijd.

Degelijke, betrouwbare webshop. Vaak (niet altijd) komt Megekko als goedkoopste webshop uit de pricewatch. De bestelde artikelen worden altijd snel overgedragen aan de pakketdienst.

Zoals hierboven al genoemd worden de artikelen snel verzonden. De afhandeling van de daadwerkelijk verzending ligt natuurlijk in handen van de pakketdienst, maar doorgaans is dit voor mij ook dik in orde.

Het vinden van het product was zeer makkelijk en zijn ook zeer goed geprijst.
Ik ga hier de volgende keer weer bestellen

Duidelijke communicatie en snelle levering

Zondagavond heb ik om 22:00 de laptop besteld, de volgende dag stond om 9:30 de postbode al aan de deur. Snelle leverring en duidelijke communicatie.

Ik had verwacht dat de levering wel een aantal dagen zou duren, binnen 12 uur was het pakket al geleverd.

Er was weinig op aan te merken. Gewoon je producten in je winkelwagen stoppen en bestellen.

Ik had meerdere producten besteld voor een PC, maar de kast werd een dag later geleverd dan de rest. Daardoor moest ik twee momenten thuisblijven.

2e keer dat ik bij Megekko bestel. Beide keren verliep de bestelling probleemloos. De productpagina is overzichtelijk en het betaalproces via Ideal ging gemakkelijk met een snelle bevestiging.
Ik heb de producten echter wel elke keer via Tweakers gezocht. De zoekfunctie op de webwinkel is een beetje onhandig naar mijn mening (geen filterfunctie).

Ik ben blij verrast met de snelheid van de levering. Ik heb in dezelfde week twee bestellingen geplaatst en beide waren de volgende dag in huis. De pakketjes zelf waren compact verpakt en zonder beschadigingen bezorgd.

Recentelijk voor de eerste keer wat besteld bij Megekko. Prima levering/ service. Retouren worden ook snel in behandeling genomen.

De producten zijn snel en goed verpakt geleverd. geen bijzonderheden

Het retourneren van producten via de site is eenvoudig en wordt snel opgepakt.

Snelle communicatie met de webshop, betaald via Ideal. Na de bestelling kreeg ik een mail over de levertijd, 2 dagen, die klopte. Dit was mijn eerste bestelling bij de winkel, goede 1e indruk dus.

Prima verpakking, bestelling had weinig kans om beschadigd te raken.

Ik heb wel een klacht, niet over Megekko, maar over Post NL.
Ik woon 2 hoog en normaal komt Post NL de pakketjes boven brengen.
De nieuwe bezorgster had daar geen trek in en zette het pakket in de hal beneden en was meteen weer vertrokken in de bestelbus.

Volgens de app van Post NL had ik voor ontvangst moeten tekenen, dit is dus niet door mij gedaan? Dit heeft de bezorgster dus zelf gedaan.

Overzichtelijke winkel met groot assortiment en competitieve prijzen. De wekelijkse mail met kortingscodes en andere leuke extra's is ook een meerwaarde.

Mijn bestelling werd zowel meteen behandeld en was de volgende dag al in huis (dit was een grafische kaart in de periode dat er te korte waren wat dat wel zeer speciaal maakt.)

Ik heb nog geen klachten over de producten gehad en heb hun nog niet moeten contacteren hierover maar hun statement over de grafische kaarten en hun veelgestelde vragen zijn zeer behulpzaam.

Een webshop met gemiddelde prijzen met naar mijn mening een focus op duurzaamheid door verplichte verzendkosten en retourkosten te eisen. Hierdoor denk je goed na over je aankoop en wordt impulsief koopgedrag voorkomen.

Op tijd en goed beschermd, verder niks aan op te merken. Wel irritant dat het factuurnummer enkel in de doos te vinden is en niet online wat het retourproces verlengt.

Snelle en hulpvolle reacties. In mijn geval had ik wel wat pech met meerdere power supplies die defect waren. Ook intern was er wat misgegaan waardoor ik meer terugbetaald kreeg dan ik zelf had uitgegeven waardoor het veel langer duurde dan zou hoeven moeten.

Een Unifi G4 deurbel gekocht die de volgende dag netjes geleverd werdt maar na het aansluiten was deze random gestopt met werken. Zelfde dag teruggestuurd waarbij zij het op het dag van ontvangen beoordeeld hebben en weer een nieuwe gestuurd hebben. Top dit!

Beide keren binnen 1 dag geleverd.

Ontvangen en beoordelen van retour ging snel en perfect.

Artikel gevonden via de tweakers PriceWatch. Bestelling verliep soepel, kleine wijziging aan de bestelling werd vlot verwerkt

De verzending vond direct na de wijziging plaats en de volgende dag had ik hem binnen

Contact gehad over het verwijderen van een artikel uit mijn bestelling. Was binnen een uur geregeld en dezelfde avond werd mijn bestelling verzonden.

Ondanks dat ik extern gemotiveerd ben om de review te schrijven (ik kan een prijs winnen) , zou ik nooit een positieve review plaatsen als het niet zo was. Ik ben al verscheidene jaren klant bij Megekko en tot nu toe is alles wat ik besteld hebt, zeer snel geleverd. Uitstekende webwinkel.

Mijn laatste bestelling waren 4x appletag’s die overal waren uitverkocht. Nadat ik deze bij Megekko had besteld waren ze (perfect op tijd) twee dagen later in huis. De bestelling werd via brievenbuspost afgeleverd, dus ik hoefde er niet voor thuis te blijven.

Al meerdere bestellingen gedaan bij Megekko en altijd mogen rekenen op een topservice. De bestelling werd op de door mij gekozen afleverdatum bezorgd en was zeer netjes en zorgvuldig verpakt.

Daarnaast (en niet onbelangrijk) had Megekko online veruit de scherpste prijs voor mijn harde schijf in de NAS-server.

Kortom, dit was niet mijn laatste bestelling bij Megekko! Topservice en doen wat ze beloven!

Geen overmatig papier verbruik. Correct verpakt en de inhoud was goed beschermd tegen eventuele beschadigingen.

Snel en goed.
Levering de volgende dag, zoals aangegeven op de site.
Duidelijke communicatie en orderafhandeling.

I've been looking around for a good gaming laptop to replace my 5 year old Asus ROG STRIX laptop and Megekko had the best available options to choose from with very competitive prices. I ordered and it was delivered the very next day, very impressed with the ease of the ordering experience and the speed of delivery. I'm very happy to have found a suitable replacement of a good quality Asus ROG STRIX gaming laptop and recommend always comparing wit hMegekko on anything electronic related.

Was delivered the very next day after ordering the night before.

Scorekaart voor Megekko