Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenCPU plus moederbord en geheugen besteld, 2 uur naar dat ik de bestelling had geplaatst kreeg ik de mail met de Track & Trace Nummer
VerzendingSpullen waren goed verpakt. Maar zouden wel minder plastic als opvulling kunnen gebruiken, kleinere doos gebruiken of opvullen met papier/karton
AlgemeenKraken G12 besteld bij Megekko. Gekocht in de avond en volgende dag voor 12.00 lag het al bij mij in de brievenbus.
AlgemeenEen HDD besteld voor mijn UDM-PRO. Deze is keurig op tijd geleverd. Tevens een prima prijs voor betaald. Niks anders dan lof voor MEGEKKO.
VerzendingDe HDD was stevig verpakt waardoor de kans op eventuele beschadigingen nagenoeg nihil is.
AlgemeenIk had een nieuwe videokaart en koeler besteld. Deze bestelling is op verzoek opgesplitst. Daarom is dit een eerste review over mijn ervaring met de factuur bij de koeler want de videokaart moet ik nog ontvangen en krijgt dan een aparte review. Wel heb ik 1 ster in mindering gebracht voor het vermelden van directe leverbaarheid waar dit niet het geval is.
VerzendingEr is met DHL verzonden, direct dezelfde dag zodra ik om opsplitsing had gevraagd en hier zijn geen extra kosten voor in rekening gebracht en het was er ook direct de volgende ochtend.
KlantenserviceDe koeler is inmiddels aangekomen en gemonteerd. En het opsplitsen van de bestelling werd zelf voorgesteld in de vertraging mail en met een korte reactie binnen enkele uren direct geregeld. De communicatie hierover was zeer vriendelijk en duidelijk.
AlgemeenBestel meestal bij megekko, altijd goeie service ook de klantenservice waar de meningen over verdeeld zijn, ook altijd leuke reclame. Dus bij deze een goeie review
VerzendingSnelle bezorging, voor een bepaald tijd besteld volgende dag in huis, goed verpakt leuke dozen met grapige reclame.
KlantenserviceMijn eigen ervaring met de klantenservice was goed, niks te klagen blijf zo doorgaan megekko.
AlgemeenNa de positieve review op Tweakers een tablet besteld bij Megekko. Duidelijke productinformatie en een helder bestelproces. De tablet werd de volgende dag netjes bezorgd.
VerzendingSnelle bezorging, de volgende werkdag.
AlgemeenTot nu toe altijd positieve ervaringen gehad met het bestellen van pc-componenten bij Megekko. Zo ook ditmaal. Het door mij gewenste product (DDR4-kit) was op voorraad en het bestelproces verliep soepel.
VerzendingDe levering van mijn bestelling vond de dag na bestelling plaats. In de avond, zoals ik tijdens het bestelproces had aangegeven. Enige kanttekening is dat de bestelde DDR4-kit prima als compacter brievenbuspakketje verstuurd had kunnen worden. Nu kwam hij in een veel te grote doos met veel te veel opvulmateriaal aan. Slecht voor het milieu en onhandig dat het pakket niet gewoon door de brievenbus kan worden gegooid.
AlgemeenDe bestelling ingevoerd en gelijk een mail met bevestiging. Daarna een mail dat de producten aangemeld voor levering. Het product was goed verpakt.
VerzendingBestelling volgende werkdag binnen
AlgemeenFiltering op de website is niet altijd even handig, maar bestellen en met iDeal betalen gaat gemakkelijk. Twee M2 drives besteld omdat Megekko de goedkoopste was en ik eerder goede ervaringen had bij deze shop.
VerzendingOp tijd verzonden en binnen de aangegeven termijn ontvangen. Uitstekend ingepakt en zonder schade gearriveerd.
AlgemeenSnel geholpen! Goede prijzen. Eigenlijk nooit gedoe gehad in het verleden ook. We bestellen best vaak.
Algemeenproduct op dinsdag besteld. Ik kreeg optie om het zaterdag te laten bezorgen en dit aangegeven, want dat wilde ik ook. Vervolgens kreeg ik op de website de melding dat het product al de volgende dag bezorgd kon worden. Dit genegeerd en optie voor zaterdag laten staan.
Donderdag kreeg ik mail dat het product pas ruim een week later verzonden gaat worden.
ik vind het vreemd dat als je kunt kiezen om het binnen 24 uur te laten bezorgen dat je dan 3 dagen later een mail krijgt dat het nog meer dan een week gaat duren.
KlantenserviceIk kreeg als reactie dat het misschien verwarrend is dat je voor de optie binnen 24 uur bezorgen kunt kiezen, maar dat ze die als service willen bieden ook al is het product niet op "eigen voorraad". Uitleg was op zich helder. Ik vind het eerder misleidend dan verwarrend.
Bestelling geannuleerd. Betalen binnen 3 weken terug: wettelijke termijn is 2 weken.
AlgemeenMakkelijke bestelling voor twee nas schijven en relatief vlot verstuurd. Alles netjes ingepakt en met vertrouwen besteld
VerzendingOndanks dat ik keurig netjes voor het tijdstip had besteld wat ze opgeven voor volgende dag levering was mijn pakket niet meegenomen en kwam deze een dag later. Geen probleem want de verpakking van de schijven was zeer goed en netjes.
AlgemeenBestel regelmatig wat bij Megekko vanwege de scherpe prijzen en omdat het altijd netje volgens de aangegeven levertijd bezorgd wordt.
VerzendingBestelling op tijd verzonden en deze was ook op tijd bezorgd door dhl.
AlgemeenIk bestel al jaren verschillende producten bij Megekko. Ze bieden goede prijzen en snelle verzending. Je kan het als een nadeel zien dat er meestal verzendkosten bij komen als je hier wat besteld, maar dat vind ik geen probleem voor een betrouwbare webwinkel.
VerzendingNooit problemen gehad met de verzending altijd goed verpakt en snel binnen.
KlantenserviceNiet veel ervaring met de klantenservice gehad maar recent mijn videokaart terug moeten sturen omdat deze defect was en het was snel afgehandeld zonder problemen.
AlgemeenProduct via tweakers opgezocht, Megekko leverde snel en was bij de goedkoopste. Vervolgens de bestelling geplaatst, nieuwe zakelijke account gemaakt en was er snel door.
VerzendingPakketje was snel toegekomen, track and trace kregen we op tijd en het pakketje was goed ingepakt.
AlgemeenMegekko was de goedkoopste voor het product dat ik gekocht heb. Bestelling plaatsen gaat gemakkelijk. Mails zijn ook duidelijk waarin het ordernummer met track en trace wordt vermeld.
VerzendingProduct kwam toe in een extra doos met goede bescherming. Zoals het hoort.
AlgemeenMoederbord, cpu koeler en 2 geheugenstick besteld. Alles binnen de gestelde tijd (2dagen) netjes en heelhuids aangekomen. Pc is inmiddels in mekaar gezet en alles werkt naar behoren. Fijne website met prima hoeveelheid producten, die vaak aan een hele nette prijs te verkrijgen zijn. Hun slogan kan ik me ook in vinden: "jij hebt er duidelijk verstand van". Hierdoor kunnen, ze naar eigen zeggen, hun focus op de verkoop leggen en de expertise bij de klant laten. Prima, ik zoek zelf wel uit wat ik wil hebben en hoe ik het allemaal moet matchen.
VerzendingUiterlijk 2 dagen na mijn bestelling kwam alles netjes binnen.
AlgemeenMegekko is een erg betrouwbare site om computer onderdelen te halen. Alhoewel sommige onderdelen op de site duurder zijn krijg je wel 100% garantie en zekerheid er voor terug
Verzendingalle computer onderdelen van case tot CPU waren binnen twee werkdagen binnen zoals vermeldt.
KlantenserviceIk had op de site een te grote AIO cooler gehaald en heb hem terug gestuurd en een nieuwe besteld en had binnen enkele dagen het pakketje en mijn geld terug.
AlgemeenMegekko is al jaren 1 van de PC shops waar ik de nodige hardware koop en heeft mij tot nu toe nog niet teleurgesteld. Tot een volgende keer
De verzending kwam op tijd aan en was prima verpakt
AlgemeenIn het verleden vaker besteld en zonder problemen, maar mijn laatste bestelling was echt een ramp. Ten eerste werd het RAM-geheugen zo bizar in de doos gestopt dat ik hem eerst niet kon vinden, totdat ik er achter kwam dat deze aan de onderkant van de doos tussen het gevouwen deel was terechtgekomen en bijna uit de onderkant van de doos was gedompeld.
Ten tweede blijk dat voor het door mij bestelde moederbord, een AORUS Z690I ULTRA Mini ITX al in mei een terugroepacties is geweest door een foutief PCIe-4.0-slot. Zie bijv. https://www.pcmag.com/new...i-aorus-ultra-motherboard
Ik kwam er maar toevallig achter, nadat mijn computer ook op stock settings random ging crashes (zowel in spellen als op de desktop). Oplossen kan je dit alleen door in de UEFI PCIe-3.0 i.p.v. 4.0 te kiezen - maar ja, da's slechts en workaround en daarvoor betaal je geen 350 EUR voor een gloednieuwe Mini ITX. Nu dus het dilemma, want mijn pc is ondertussen volledig in elkaar geschroefd...
Ondertussen wordt het moederbord vrolijk door Megekko doorverkocht, zij weten blijkbaar van niets. Echt frustrerend.
Werkgeheugen was bijna niet op te sporen en uit de onderkant van de verzenddoos gevallen.
KlantenserviceDuurt soms 2 tot 3 dagen voordat je een antwoord krijgt, geen telefoonnummer (maar dit is al langer bekend).