Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Meerdere keren bij besteld. Altijd goede prijzen, goede levertijd. Mijn go to webwinkel voor electronica

Als je iets bij megekko koopt, komt het snel en in een goede staat aan. Het is gewoon goed. Meer kan ik er niet over zeggen.

Ik had per ongeluk de verkeerde bezorgdatum opgegeven en had contact opgenomen. Hier werd snel en vriendelijk op gereageerd.

Al vaker een bestelling bij Megekko geplaatst. Ik kijk in pricewatch eigenlijk alleen naar betrouwbare shops die ook nog relatief voordelig zijn. Megekko staat daar altijd in de top.
De website is overzichtelijk en no-nonsense. Voorraad informatie was tot zover altijd up to date. Je krijgt duidelijke communicatie op bestellingen en ze doen deze doorgaans heel snel de deur uit. Mijn laatste bestelling van een M.2 schijf en die is op zondag besteld en de maandag erop geleverd. De schijf zat tevens goed verpakt, zoals het hoort dus eigenlijk.

Ik ga zeker nogmaals bestellen, ik ben tot zover altijd tevreden geweest. Aanrader.

Snelle levering en het product zat goed verpakt.

Bij vragen reageert de helpdesk normaal binnen een dag, wat ik uitstekend vind. Heb tot zover enkel gemaild, niet gebeld.

Overzichtelijke website, makkelijk bestelproces, goede prijs.
Verzonden zoals afgesproken. Ik ga hier zeker opnieuw bestellen.

Bepaalde onderdelen van de order waren niet op voorraad. Order werd op aangeven van Megekko in overleg met mij gesplitst.
Prima communicatie en klantenservice dus.

Duidelijke site, goeie prijzen. De klantenservice reageert ook snel.

Qua verzendkosten kunnen ze nog wel een stap maken:

- Ik heb een wijziging gemaild (begin van de ochtend). Dit is niet verwerkt door de medewerker van Megekko (kan natuurlijk gebeuren) waardoor de wijziging niet is verwerkt en ik aan het eind van de dag in de verzendbevestiging zag dat de wijziging niet was doorgevoerd. Ik kon het gewenste product opnieuw bestellen, maar de verzendkosten zijn voor mij. Voor het verkeerde product wel een retourlabel ontvangen.

- Het moederboard is helaas DOA. Verzendkosten voor retour zijn ook voor eigen rekening.

De verzending zelf was prima, netjes en goed verpakt en het pakket kwam op tijd aan.

Retourafdeling reageert heel snel, even via mail nog wat oorzaken uitgesloten en dezelfde dag een vervangend moederbord retour. Helemaal top!

Een Blue Ray brander gekocht voor een prima prijs.
Er werd goede product informatie gegeven en het werd dezelfde dag verzonden en ik had het de volgende dag in huis.
Prima.

Zelfde dag verzonden, volgende dag in huis.

NAS was bijna vol, dus weer 4 nieuwe WD red plus besteld, net weer wat groter dan m'n huidige. Vind ze nog steeds wel duur, maar via tweakers pricewatch makkelijk kunnnen bestellen. Waren snel in huis, en zitten inmiddels alweer in m'n NAS (truenas core).

Voldoende, want ze deden het ;-) Ik zou dit soort traditionele schuiven beter verpakken.

Via pricewatch een NAS besteld.
Goede prijs. Overzichtelijke site.
Koop hier wel vaker. Nooit klachten.

Nas volgende dag binnen, netjes verpakt.

Really good prices, fast delivery, excellent website with no bs.

Delivered on time every time, can download invoices on the website.

Can really recommend.

Altijd correct product informatie in combinatie met een scherpe prijs en snelle verzending betekent een hele goede webshop. Ik bestel hier al jaren onderdelen en ben nog nooit teleurgesteld.

It was easy to place the order and the delivery was fast (2 days). Their website has a good "my account" page where you can easily check the orders (invoices, track and trace of delivery etc.)

The ordered products are as advertised and of good quality.

It would be nice to have the possibility to select the delivery time-window as well, otherwise you do not know when the package will reach you and have to wait all the time at home until the notification from Post.nl comes about their delivery times.

clear and straightforward emails, no additional gibberish or spam

Megekko heeft alles. De prijs is bijna altijd competitief. Vezending is extreem snel. Retour is zo geregeld en geen gedoe. Verreweg de beste plek om je spullen te halen.

Verzending is altijd super snel. Nog nooit problemen mee gehad.

Nooit contact gehad met klantenservice maar retour is extreem simpel en zo geregeld. Heb hier meerdere malen gebruik van gemaakt en altijd snel en soepel verlopen.

Inmiddels al een aantal keren iets besteld bij Megekko. Geen dure webshop en de levering altijd mooi en op tijd.

Klantenservice nog nooit hoeven benaderen, dus hier geen ervaring mee.

Levering via DHL or PostNL. Alles was goed verlopen. Very fast

Bestellingen worden altijd voldoende ingepakt en stevig gesloten.

Klantenservice nog nooit hoeven benaderen, dus hier geen ervaring mee.
Op zich een goed teken dus.

Enige nadeel is dat het altijd afwachten is met welke pakketdienst geleverd wordt, laatste bestelling was via DHL terwijl een bestelling eerder via PostNL verliep. Dit lijkt dus een beetje een loterij te zijn.

Overzichtelijke website met duidelijk aangegeven levertijden per product. Het bestellen gaat makkelijk en je krijgt netjes een bevestigde e-mail. Levering was de volgende dag. Goed verpakt en alles zag onbeschadigd uit.

Helaas levering via DHL. Maar deze keer is alles goed verlopen.

Duidelijke site, mooi aanbod.
Smart speaker gekocht aan goeie prijs.
Van plan om vaker / sneller te checken of ze hier hebben wat ik zoek.

Op hun site lees je "voor 22.30 besteld? morgen in huis!" en dit hebben ze waargemaakt.
Nog dezelfde dag als de bestelling werd het artikel verstuurd, volgende dag had ik het inderdaad al in huis.
Knap!

Ik had een Google Nest Mini nodig en kwam via Tweakers pricewatch bij Megekko terecht.
Vlot besteld en betaald. Volgende werkdag in huis.
Zodoende een positieve ervaring zonder frustraties.

Fijne winkel, levert snel en betalingen van retourtjes zijn ook snel teruggestort. Daarnaast ook goede prijzen!

Verzending word op de dag van bestelling verzonden. Pakketjes komen altijd op tijd aan.

Vriendelijke mensen en staan je graag te word bij vragen.

Goede en duidelijke informatie omtrent het product op website.
Duidelijke prijs en verzendkosten.
Geen verborgen kosten.
Bestelling wordt gelijk bevestigd.

Wordt tijdig en goed op de hoogte gehouden van de verwachte tijdstip bij ophaalpunt.

Scorekaart voor Megekko