Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Overzichtelijke website, met goede productinfo. Prijsniveau is top. Makkelijk verloop bestellen en betalen. Vlotte levering (binnen 24 uur) goed verpakt.

Price / quality is on top level. The buying process easy and straight forward. The delivery as expected on time.

---

I haven't chance to check, but my expectations are high.

The delivery as expected on time via DHL, without any issues.

I haven't chance to check, but my expectations are high.

Na een korte zoektocht in de shop was het gemakkelijk bestellen en de volgende dag in huis.
Gewoon goed.

Verzending was direct, levering de volgende dag door DHL. Prima!

Alles dat ik bij megekko besteld heb is allemaal volgens het boekje geleverd geweest.altijd op tijd en prijzen zijn ook nog goed,dus wat wil je nog meer?
Voor iemand dat nog veel aan computers werkt is dit echt een must.

Alles was op tijd geleverd en met zorg verpakt. Nog nooit geen problemen gehad met de verzending.

Woensdag besteld, donderdag in huis. Snelle service dus zoals ook aangegeven staat op hun site. Geen loze beloftes dus. Megekko was trouwens 1 van de deelnemende winkels voor een cashback actie in België. Ik ga er nog kopen :-)

Het product kwam snel . De prijs is goed. Alleen jammer dat het pakket op de gang werd achtergelaten.

Pakket lag op de gang. Was beter geweest dat ze het via een pakket servicepunt hadden afgeleverd.

Voeding en setje geheugen besteld voor een goede prijs. Alles doet 't, dus niks te klagen.

Het werd snel opgestuurd. Had 'm doordeweeks besteld en het was de volgende dag binnen. Ook echt lachen hoe de doos aankomt met het opschrift: "JIJ HEBT ER DUIDELIJK VERSTAND VAN". :)

In de avond om 10 uur besteld en de volgende dag geleverd. Zo kon de Ereader gelukkig mee op vakantie.

Snel geleverd en goed verpakt zodat het product tegen een stootje kan.

opzoek naar een unifi doorbell via de tweakers pricewatch terecht gekomen bij megekko, had al vaker iets bij megekko besteld, altijd snelle levering nog nooit problemen gehad

Voor een bepaalde tijd besteld volgende dag in huis is altijd goed.

fijne update mails en een account waar je het verzendproces kan volgen.

Prima website, met een heel erg groot assortiment componenten en vaak ook voor de laagste prijs.

Alles word snel verzonden en is ook altijd veilig verpakt.

Ik heb in het verleden hier een negatieve review voor achtergelaten. Daarbij was ik erg ontevreden over het stroeve contact over de mail en ook de geboden oplossing vond ik niet goed.

Daar kom ik graag op terug, want dit keer was er mijn retour pakketje kwijtgeraakt door PostNL en was al het mailcontact met Megekko snel en helder. Ook nadat het pakketje teruggevonden was ver na de retour periode, kon ik gewoon nog een keer de spullen opsturen en werd de retour gewoon goedgekeurd.

Zowel in communicatie als het meedenken een groot verschil met mijn ervaring in het verleden. Op deze manier verdienen ze bij mij makkelijk 5 sterren.

Blijft verwijzen naar 2 jaar en doet net of de consumentenwet niet bestaat. Alles wordt direct afgewezen.

Alles is prima bij megekko totdat je problemen ondervindt.
Mijn videokaart had problemen waardoor hij zonder undervolt het systeem laat crashen. Dit ruimschoots binnen de garantie gemeld maar ivm de videokaart schaarste geen tijdelijke vervanging kunnen regelen. Nadat dit eenmaal gebeurd was opnieuw contact opgenomen met Megekko toen werd het retour afgewezen omdat de garantie verstreken zou zijn. Enige consumentenwet claims, naar mijn idee mag je wel langer dan 2 jaar doen met een videokaart van 600 euro, werden niet eens in behandeling genomen maar direct afgewezen met het bericht dat mijn product niet 100% defect was dus dat dit niet aan de orde zou zijn? Dit is absoluut mijn laatste bestelling bij Megekko geweest.

Zending is prima verzorgd. Bestellen gaat makkelijk en iss overzichtelijk. Verpakking was eigenlijk iets te klein (de doos stond erg vol), aan de andere kant een doos in een doos kan prima.
Webwinkel heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding! Ook eventuele vragen worden snel beantwoord. De volgende bestelling doe ik weer graag bij Megekko.

Levering was snel met track&trace. Het product werkt naar behoren. Tot nu toe heb ik een zeer vlotte ervaring gehad.

Makkelijk betalen via iDeal en andere opties. Ik heb hier geen problemen mee gehad. Bestelling is ook simpel. Producten worden duidelijk omschreven.

De bestelling was er in een dag. Vorig jaar ook onderdelen voor een nieuwe pc gekocht. Dit keer een mount voor 2 schermen. Ik heb nog geen contact met ze opgenomen voor iets maar ik weet wel dat ik tevreden ben over de bezorging van ze.

Ik heb een Unifi G4 Doorbell besteld. Deze was het goedkoopst bij Megekko. Het bestellen ging vlot en makkelijk en ik had dezelfde dag nog een verzendcode in de mail zitten. Duidelijke communicatie en snelle afhandeling.

Product werd snel verzonden. Verpakking was netjes en er zaten wat plastic luchtzakjes in de doos om het product net wat beter te beschermen tijdens transport. Er zat ook een papieren factuur bij, maar die hadden ze van mij achterwege mogen laten aangezien ik deze ook al per email had ontvangen.

Het artikel was makkelijk te vinden. Leverdatum werd duidelijk aangegeven. Betalen simpel en snel met iDeal.

Alles in orde. En op de afgesproken dag.

De bestelling was snel geplaatst, en betaald via ideal. Het is altijd afwachten of postnl meewerkt om het bestelde de volgende dag te leveren, maar dat was bij deze bestelling gelukkig het geval.

De volgende dag netjes afgeleverd, en omdat het een HD betrof ruim in noppenfolie en luchtkussentjes verpakt.

Als bestaande klant is bestellen super eenvoudig. En met een uitstekende selectie betaalmogelijkheden, zoals direct of achteraf.

Vandaag (op tijd) besteld en de volgende dag geleverd. Uitstekend (en in een doos met grappige weetjes, zoals in deze doos past zoveel appelmoes en andere producten.

Levering duurde lang i.v.m. voorraad. Maar werd per mail goed op de hoogte gehouden. Helaas bleek ik uiteindelijk de typenummers doorelkaar gehaald te hebben. Dus retour. Aanmelden ging niet vlekkeloosloos; de retourpagina leek flink last van bugs te hebben? Het retour is netjes afgehandeld.
Vervolgens het goede typenummer besteld. Dit was helemaal prima.

Opzich prima. Echter werd de eerste bestelling geleverd in een brievenbusdoosje met het werkgeheugen los in een plasticzakje. Dat had wat netter gemogen

Retour is prima afgehandeld.

The shop has almost everything, and prices are good and competitive. So far this is the best shop for me to get electronics or related stuff.

Shipping is always fast. Each purchase was delivered in time wihtout any issues.

Scorekaart voor Megekko